Venues

Taste Jam is nieuw zomers festivalconcept van Beeld & Geluid

Buiten-event inclusief slecht weer optie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Als je een evenement organiseert in de zomerperiode is het natuurlijk extra lekker om een zomerse festivalsfeer te creëren voor je gasten. Speciaal hiervoor heeft Beeld & Geluid een nieuw concept ontwikkeld: de Taste Jam. 

Hiermee heb je alle ingrediënten tot je beschikking om een echte festival-ervaring te creëren, midden op het Media Park in Hilversum én inclusief slecht weer scenario!

Overdekt buitenterrein

Een zomerevenement organiseer je natuurlijk het liefste buiten. En als het die dag dan ook nog mooi weer is, is dat een enorme toegevoegde waarde voor de sfeer van je evenement: met relaties of collega’s buiten genieten van een hapje, drankje en lekkere muziek. 

Echter, als het weer onverhoopt toch tegenvalt, moet er last tminute nog snel naar een alternatieve binnenlocatie worden omgeschakeld. Als je het Taste Jam concept boekt, staat het gehele buitenterras van Beeld & Geluid tot je beschikking: een overdekt terrein geschikt voor maar liefst 250 personen. Zo kun je genieten van zomerse sferen zonder dat je last hebt van weersinvloeden. Nice!

Festival food

Bij die speciale festivalvibe hoort natuurlijk ook bijpassend eten en drinken. Bij het Taste Jam-concept worden, verdeeld over het ‘festivalterrein’, verschillende foodstands geplaatst die elk hapjes en drankjes uit een specifieke (wereld)keuken serveren. Zo kunnen de gasten gezellig over het terrein wandelen en naar wens iets bestellen. 

Beeld & Geluid werkt daarbij met eerlijke, lokale producten en leveranciers, waarbij alles vers wordt bereid door de chefs. Niet alleen het eten, maar ook de drankjes worden natuurlijk geheel in festivalstijl geserveerd: van fris, bier en wijn tot cocktails, verse (groente)sapjes en smoothies. Of misschien zelfs een echte barista die ter plaatse een verse espresso, cappuccino of latte maakt?

Entertainment

Natuurlijk is een evenement niet compleet zonder entertainment. Binnen het Taste Jam-concept heb je keuze uit verschillende entertainment opties, variërend van een akoestisch duo of trio dat gezellige achtergrondmuziek verzorgt vanaf een mobiel caravan podium tot een dj of zelfs een complete liveband die bekende covers ten gehore brengt. Zo kun je het entertainment optimaal aan laten sluiten bij de gewenste sfeer van je evenement.

Combinatiemogelijkheden

Het Taste Jam concept kan natuurlijk ook worden gecombineerd met een zakelijk programma. Zo beschikt Beeld & Geluid, naast het grote buitenterrein, ook over vele binnenruimtes die beschikbaar zijn voor evenementenverhuur, variërend van intieme zalen voor vergaderingen of breakout sessies tot grote congresruimtes. En daarnaast is er natuurlijk het high tech mediamuseum dat dagelijks vele bezoekers trekt. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om het Taste Jam-concept in te zetten als informele afsluiting van een zakelijk congres of in combinatie met een bezoek aan het museum.

Wil jij een tof zomerevent organiseren met ‘slecht weer scenario’, dan ben je tussen juli tot en met september bij Beeld & Geluid aan het juiste adres.

Beeld: Beeld & Geluid, Sound Trek