Beeld & Geluid Hilversum

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Beeld en Geluid Hilversum is letterlijk en figuurlijk een beeldvanger. Niet zo gek als je beseft dat de 2244 gekleurde panelen in totaal 374 afbeeldingen van historische televisiefragmenten weergeven. Niet alleen van buiten, maar ook van binnen is deze locatie een lust voor het oog. Zeker na de ingrijpende, maar ronduit spectaculaire verbouwing! Hier een event organiseren, betekent gegarandeerd dat gasten bij binnenkomst hun telefoon pakken om foto’s te maken. En dan hebben ze de meetingruimtes nog niet gezien. Van het toffe Atrium tot de kleurrijke Theaters. En natuurlijk niet te vergeten de grote Eventvloer midden in het nieuwe Mediamuseum. Wow!

👆 Geschreven door Event Inspiration
Check omschrijving van de partner

Impactvolle events in Beeld & Geluid

Impact maken met jouw event? Dat gebeurt bij Beeld & Geluid. Een unieke locatie in het hart van de Nederlandse media boordevol inspiratie, energie en inhoud. Beeld & Geluid in het mediapark in Hilversum is te huren als unieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten van 15 tot 1.500 personen. Het kleurrijke gebouw valt op. Niet alleen vanwege de moderne glasplaten op de gevel, maar ook door wat die representeren. In totaal 1122 stills uit iconische TV fragmenten vormen op deze glasplaten een imposant kunstwerk. 

Niet alleen ontvangen zij jou op een inspirerende plek, ook zijn zij er om jouw online, hybride of live evenement tot in de puntjes- en met de nodige faciliteiten te verzorgen.

Maak gebruik van ons uitgebreide archief als onderdeel van jouw evenement

Wanneer je het gebouw van Beeld & Geluid binnenloopt, loop je letterlijk over het archief. Kijk vanaf de brug 16 meter de diepte in. Hier ligt een rijke verzameling aan mediageschiedenis. En daar kun jij voor jouw evenement gebruik van maken, want met het beeldmateriaal maak jij je evenement sterker. In het archief vind je ondersteunend beeld voor een vermakelijke quiz of een leerzame webinar.

Beeld en Geluid Hilversum - theater 1
Beeld en Geluid Hilversum - Atrium

Jouw leven in media

Vergeet jouw evenement niet te combineren met een bezoek aan het inspirerende museum. Dit bezoek zit bij het evenement inbegrepen. Beeld & Geluid is het eerste interactieve Mediamuseum ter wereld! In het Mediamuseum in Hilversum vind je alles wat je wilt weten over moderne ontwikkelingen binnen de media. Dat niet alleen, je ervaart persoonlijk hoe jij de hedendaagse media beleeft.

Verrijk je evenement of vergadering met een workshop

Volg samen met je collega’s een van de workshops. Denk bijvoorbeeld aan de Desinfo Quiz, volg een workshop over Fake News of zoek met jouw collega’s de grenzen van de grap op in de workshop over satire.

Beeld: Beeld & Geluid Hilversum

verberg omschrijving van de partner
ZALEN (5)
Atrium
Eventvloer
320
Theater 1
Theater 2
190
BenG Labs
40
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • Indrukwekkend kleurrijk gebouw met moderne faciliteiten
 • Gebruik het audiovisuele archief van Beeld & Geluid voor jouw event
 • Van 15 tot 1.500 personen
 • Meest interactieve Mediamuseum ter wereld

Eigenschappen

 • Ligging
  In het stadscentrum
 • Bereikbaarheid
  Bereikbaar per openbaar vervoer Eigen parkeergelegenheid
 • Faciliteiten
  (Dak)Terras Airconditioning Audio visuele middelen Binnenruimte Buitenruimte Catering Exclusiviteit mogelijk Geluidsinstallatie Invalidentoegankelijk Restaurant Theater Tuin WIFI
 • Geschikt voor
  Bedrijfsborrel Bedrijfsfeest Beurs & Expositie Brainstormsessie Congres Diner Fotoshoot Gala & Awardshow Kick-off Meerdaagse Bijeenkomst Productpresentatie Relatie Evenement Training Vergadering Workshop

Locatie Beeld & Geluid Hilversum