Speakers & Moderators

SPEAKRS brengt met online leerplatform gerenommeerde sprekers naar je scherm

Behapbare content voor kennis en inspiratie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
SPEAKRS overzicht sprekers

Als Robert de Vries iets opzet, dan kan je er donders op zeggen dat er goed over is nagedacht en de kwaliteit ervan af straalt. Zo getuigen eerdere opgezette bedrijven zoals Quality Bookings, Eventbureau en Theaterbureau. Het laatste initiatief is SPEAKRS. Een idee waar hij al enkele jaren meer rondliep en waar dankzij corona de tijd voor werd gegund om samen met Arjen Brokking op te zetten.

SPEAKRS is het on demand inspiratieplatform voor werkend Nederland dat meer dan 100 masterclasses biedt van evenzoveel gerenommeerde sprekers. Geen ellelange zitsessies waar je een hele dag vrij voor moet nemen, maar sterke content van maximaal 30 tot 40 minuten.

SPEAKRS spreekt je aan

Wie SPEAKRS opent ziet dat het er heel fris en professioneel uitziet. Daar worden wij blij van! Daar komt bij dat we – toen we het gratis proefabonnement startte – niet wisten waar we moesten beginnen met kijken. Van ondernemers, sporters en muzikanten tot presentatoren, trendwatchers en full pull inspirators. Gelukkig kan je ook op basis van interesses een eigen ‘playlist’ creëren of kan je op onderwerp zoeken. Naast de geijkte (maar belangrijke) containerbegrippen, zijn dat ook thema’s zoals crypto, cybersecurity of social media. Elk filmpje is een paar minuten lang en sprekers kijken je rechtstreeks aan alsof ze jouw vraag beantwoorden. Het voelt daardoor heel persoonlijk.

Interessant als HR-tool of individuele inspiratie

Dit maakt het niet enkel interessant voor particulieren, maar juist ook voor organisaties. Met een abonnement voor medewerkers kan je op laagdrempelige en positieve wijze jouw strategie of visie over het voetlicht brengen. Denk bijvoorbeeld aan teamdynamiek, leiderschap en mentale vitaliteit. Het algoritme zorgt dat jouw personeel de aansluitende video’s als eerste ziet. Daarnaast kan je to do lijsten maken en deze met een videofragment doorsturen naar collega’s.

De toekomst

Een mooi idee wat in de minder mooie coronatijd tot stand is gekomen. We vroegen Robert hoe SPEAKRS is ontwikkeld: “Ik wilde altijd al zoiets ontwikkelen. Samen met Arjen, tevens mijn beste vriend, hebben we echt gebruik gemaakt van de crisis. Veel sprekers hadden tijd en zagen de enorme potentie; binnen drie dagen hadden we al van honderd sprekers akkoord. Hans Bouhuis is een bekend tv-redacteur en heeft alle interviews verzorgd. We hebben drie maanden lang, elke dag drie sprekers geïnterviewd. En daarna hebben we alles in drie maanden gemonteerd. Ik heb bij elk interview en elke montage gezeten, om zo te bepalen welke content het meest relevant is.”

Op de vraag of er nog meer content verwacht wordt, is het antwoord heel helder: “Ik heb al tientallen sprekers die ook graag willen. Denk daarbij ook aan top ondernemers, politieke figuren en C-level managers. We hebben nog veel inspirerende mensen in het verschiet.”

SPEAKRS speakt voor zich… sluit snel een gratis maandabonnement af en laat je inspireren!