Marxman Advocaten: Partner-in-business voor de evenementenbranche

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Man die contract tekent - algemene voorwaarden

Contracten, vergunningen en aansprakelijkheid: je houdt je er liever niet mee bezig, maar wil je een zorgeloos evenement organiseren, dan doe je dat beter wél. Gelukkig staan advocaat Jan de Wrede en zijn collega’s van advocatenkantoor Marxman Advocaten voor je klaar om je door het juridische woud te leiden. Lekker down to earth, praktisch en recht voor z’n raap.

“Zeg maar ‘je’ hoor. Bij ons geen hiërarchie; cliënten zijn partners met wie we graag langdurige relaties aangaan. Ik geloof namelijk dat we je nog veel beter van dienst kunnen zijn als we jouw bedrijf en evenement door en door kennen.”

Deze Preferred legal partner van de Dutch Venue Association is met recht betrokken. Wij begrijpen dat ondernemen topsport is. Wij doen er alles aan om de klant nog succesvoller te maken.

Unieke aanpak

Jan de Wrede breidt de bestaande tak, het evenementenrecht, uit. “Bij evenementen komen veel rechtsgebieden samen en vanwege het unieke karakter van elk event, is geen zaak hetzelfde. Dat houdt ons scherp! Ik help ondernemers juridische problemen te voorkomen of op te lossen, altijd op een pragmatische en laagdrempelige manier.”

Pragmatisch en to the point

Dat is namelijk precies wat Jan zo aanspreekt aan de evenementenbranche: de down to earth-houding van ondernemers en de positieve energie die altijd in de lucht hangt. “Ik hou van het snijvlak tussen juridisch en commercieel en ga altijd op de stoel van de ondernemer zitten bij de benadering van een case.

Heeft het bijvoorbeeld wel zin om stampij te maken, of is het goedkoper en beter voor je onderneming om te schikken? Moet je je zorgen maken om een claim of heb je alle voorzorgsmaatregelen die je kon treffen, getroffen? Ik zal je altijd helder adviseren, durf tegengas te geven en ben to the point. Verwacht van ons geen ellenlange adviezen.”

MARXMAN Advocaten logo

In binnen- en buitenland actief

Kijk! Daar houden we van. Marxman Advocaten helpt jou als ondernemer om probleemsituaties te voorkomen, maar beland je er onverhoopt toch in, dan kunnen ze je adviseren, benodigde documenten opstellen en zelfs procederen. Zowel in Nederland als in het buitenland. “Marxman is lid van Consulegis, een internationaal netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren. Consulegis is in meer dan 40 landen en 150 steden over de hele wereld vertegenwoordigd.”

Juridische ondersteuning voor jouw event

Waar je Jan en zijn collega’s van Marxman Advocaten precies voor kunt benaderen? Komt ie: evenementenrecht, zoals aansprakelijkheid, vergunningen, algemene voorwaarden, overeenkomsten met verschillende partijen en risicoanalyse. En voor commerciële contracten, zoals overeenkomst van opdracht, algemene voorwaarden, inkoop/verkoop, distributie, agentuur en franchise. Lekker, zo kun jij je zonder zorgen op de uitvoer van een geslaagd evenement richten!”

Kenmerken

 • Juridisch advies voor de evenementenbranche
 • Actief in binnen- en buitenland
 • Preferred legal partner van de Dutch Venue Association
 • Evenementenrecht en meer

Eigenschappen

 • Specialisme
  Branche organisaties Juridische dienstverlening

Branchenieuws van Marxman Advocaten

 • contract - pen en papier - ondertekenen

  Marxman Advocaten vertelt je alles over werknemersparticipatie

  27 maart 2023