branchenieuws

Marxman Advocaten vertelt je alles over werknemersparticipatie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
contract - pen en papier - ondertekenen

Op de huidige, krappe arbeidsmarkt kan het een grote uitdaging zijn om goed personeel te vinden. Heb je eenmaal een topteam verzameld, dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat dit team geboeid en gebonden blijft. Maar hoe doe je dat?

“Een voor de hand liggende oplossing lijkt het aanbieden van een hoog salaris. Maar wat nu als zo’n directe cash-out niet mogelijk is, of het talent dat je in huis hebt, is eigenlijk op zoek naar een echte ‘skin in the game’? Dan kan werknemersparticipatie een uitkomst bieden”, aldus Marxman Advocaten.

Voor veel ondernemers is de term werknemersparticipatie nog volledig grijs gebied. Daar wilt Marxman Advocaten graag verandering in brengen tijdens een seminar waarin ze uitleggen welke vormen er zijn en wat de juridische en fiscale aspecten zijn waar op gelet moet worden. Het seminar over dit onderwerp zal plaatsvinden op 6 april tussen 15.00 uur en 18.00 uur bij Leerhotel Het Klooster (Daam Fockemalaan 10, 3818 KG te Amersfoort). Deelname is gratis. Aanmelden kan via deze link.