Schiet met ShoutOut.vip helemaal vol door een videoboodschap van jouw idool

Passend cadeau of communicatiemoment

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Shoutout.vip bn-ers overzicht

In een tijd waarin we bijna vaker op de telefoon zitten dan elkaar in de ogen kijken, is het niet gek dat ShoutOut.vip een knallende start heeft gemaakt. Het bedrijf verbindt ruim 250 BN-ers aan jou! Ja, jou ja. Of je vrienden, familie of collega’s.

Begonnen als dienst voor particulieren ziet Shoutout.vip ook steeds meer mogelijkheden binnen de zakelijke markt. En dat maakt het extra interessant voor de evenementensector.

Een persoonlijke boodschap

Bekende sporters, artiesten, muzikanten, gamers, influencers en simpelweg BN-ers… ze zijn allemaal in te zetten om een persoonlijke boodschap voor je in te spreken. Waar je die normaal in privé-kringen verstuurd naar een vriend of familielid als bijvoorbeeld verjaardagscadeau, kan je het ook inzetten voor zakelijke doeleinden.

Shoutout.vip bn-ers overzicht deel 2

Zo verandert een shoutout van circa 50 tot 60 seconden ineens in een ludiek communicatiemoment binnen een uitnodigingstraject. Hoe leuk is het als diverse BN-ers je enthousiast maken voor een aankomend feest. Of dat net die ene ster de directeur toespreekt op zijn afscheidsfeest.

Het gegeven is heel simpel; zoek ‘de idool’ uit en geef een korte omschrijving van wat je ze wilt laten zeggen. Hoe globaler hoe beter, want iedereen gooit er echt zijn of haar eigen sausje overheen. Voor de volledigheid: de prijzen op de site zijn voor particulieren. Afhankelijk van de verspreiding kan er sprake zijn van een opslag. Maar zelfs dan is het wat ons betreft absoluut de moeite waard!

Check it (shout)out!

Beeld: Website ShoutOut.vip