Boek snel jouw event in Studio Wieman; de tijdelijke eventlocatie in voormalige Mercedes-garage.

Authentieke sfeer waar je alle kanten mee op kunt

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Eventlocaties zijn er in alle vormen en maten. Van de gevestigde orde tot de onbekende namen en van volledig doordacht tot ‘lekker rauw en authentiek’. Studio Wieman is er eentje in de laatste categorie. Deze locatie in Amsterdam heeft sinds enkele maanden haar garagedeuren geopend voor exposities, borrels en diners. 

Maar ben er snel bij, want met een nieuw bestemmingsplan in het vooruitschiet, inclusief sloop van dit pand, kunnen we hooguit enkele jaren genieten van deze pure locatie. Een event organiseren waar er nog weinig geweest zijn? Check Studio Wieman!

Studio Wieman | Tafelopstelling diner (3)

43 jaar geschiedenis in industriële omgeving

Wat Studio Wieman zo tof maakt, is dat de locatie helemaal naar je hand is te zetten. Vanuit de middelste garagedeur kom je in de 450 vierkante meter grote Main Area. Hier voel je meteen dat je in een 43 jaar oude garage staat. Een Mercedes-garage wel te verstaan, getuige ook de oude Mercedes-auto die als blikvanger op de brug staat. Aansluitend tref je de Achterzaal die geschikt is voor een borrel of feestje tot maximaal 200 personen. 

Overigens ervaar je nergens de onmiskenbare garagegeur in de ruimte of olievlekken op de vloer. Elk hoekje van de locatie heeft een fabrieksreiniging ondergaan en er zijn nieuwe toiletten en een keuken gebouwd. Daarmee gaan een blijvende authenticiteit en hoge mate van hygiëne hand in hand. Wel zo fijn!

Studio Wieman | Main area

Creativiteit vrijheid voor jouw event

In de afgelopen maanden hebben al uiteenlopende events plaatsgevonden. Van een kunstexpositie tot een Bar Mitswa en van een huwelijk tot een pop-upmarkt. Maar ook wisten mooie merken hun weg te vinden voor sit down diners en uitgebreide borrels. Niet gek als je weet dat de eigenaren van Studio Wieman ook diverse goedlopende restaurants onder hun hoede hebben. Overigens mag je ook een eigen cateraar aantrekken; dat is nog eens creatieve vrijheid!

Eén van de hoogtepunten was het sit down diner voor 350 medewerkers van Boomerang Agency. Het was een gigantische productie met bubbels bij binnenkomst, mysterieuze rook die langs de poten van de ingedekte tafels kroop en een pick-up truck met dragqueens dat de garage binnen kwam rijden. Oja, en dan vergeten we bijna nog het feestje (tot 00.00 uur mogelijk) na afloop waar men bijna niet van de dansvloer af te krijgen was.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Boomerang Agency (@agencyboomerang)

Je ziet het; er zijn onwijs veel toffe mogelijkheden om een onvergetelijk event te organiseren op een bijzondere locatie. Ze staan voor je klaar om je te helpen bij Studio Wieman, dus ik zou zeggen; gas erop, voor het te laat is.

Studio Wieman - Locatie sfeerbeelden

Beeld Studio Wieman