Venues

Grootse verbouwplannen Gooiland tijdens de zomer: Gooiland 2.0 wordt nog persoonlijker en levendiger

Something big is coming…

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

We hebben het vaker gezegd: bij Gooiland staan ze nooit stil. Werd afgelopen najaar het theater grondig aangepakt, nu is het tijd om de Green Area en enkele subruimtes een prachtige upgrade te geven met een volledig nieuwe look en feel.

Zo wordt Gooiland na de zomer nóg interessanter om jouw events daar te laten plaatsvinden. Benieuwd naar de precieze plannen? Lees snel verder!

Een warm huiskamergevoel

Heel eerlijk; de Green Area zag er na de verbouwing jaren geleden al enorm fris uit. De combinatie van het mooie meubilair, de levende groene wand en de grote barren waren voor ons één van de redenen om ons eigen relatie-event Event Inspiration Days er vorig jaar te organiseren. Toch kan het volgens het team van Gooiland nog mooier.

Maryse Brouwer van Bern Studio werd gevraagd voor het interieurdesign. “Gooiland is een monument, ontworpen door Jan Duiker. Hij werkte met de filosofie om veel rechte lijnen te gebruiken. Heel mooi, maar daar komt ook een stukje onpersoonlijkheid uit voort. Ik kreeg de vraag om onder andere de Green Area wat meer cachet, maar tegelijkertijd ook meer een warm huiskamergevoel te geven.”

Gooiland

Grote veranderingen

Maryse zette samen met het team van Gooiland haar tanden er in en het belooft heel mooi te worden. “Zo komt er een volledig nieuwe vloer voor een frisse uitstraling,  krijgen de ruimtes veel meer kleur met een focus op groen, koper en chroom en krijgen alle radio’s in het pand een centrale plek achter de barren.”

“De bars en het sanitair worden vernieuwd en het meubilair wordt volledig onder handen genomen. Zo wordt in de raampartij van de lobby een zit gemaakt met werkblad en daaronder mooie poefjes en stijlvolle verlichting. Ook gaaf: de groene wand in de Green Lounge krijgt een makeover en wordt voorzien van imposante verlichting. Verder wordt de ruimte aangekleed met gepersonaliseerde vloerkleden met elementen uit het logo van Gooiland. Zo krijgt de Green Area echt een chic grand café-uitstraling; perfect voor events waar netwerken centraal staat.”

Gooiland entree
Gooiland Hilversum eventlocatie luchtfoto

Fris en groter

Elke locatie heeft wel een ruimte die ‘de minste’ is van allemaal. Alles behalve slecht, maar het miste iets. Dat gold bij Gooiland voor drie ruimtes. Het waren gekscherend de zondebokjes qua subruimtes. Maar niet voor lang meer! De Hans Idzerda, Joost den Draaier en Mies Bouwman worden volledig opnieuw ingericht, vergroot en minder donker gemaakt. Ook zijn deze ruimtes straks inzetbaar om de beursvloer in de locatie te vergroten. Dat klinkt goed!

We kunnen niet wachten om de vernieuwingen live te mogen ervaren. De hospitality was al top notch, maar als die persoonlijke benadering ook nog eens extra in de inrichting terugkomt, dan kan Gooiland in 2.0-versie nog gemakkelijker die 9+ ervaring creëren voor jouw event!