Van verhaal tot beleving: match je praatje met een plaatje van Inkbox

Een tijdelijke tattoo om een permanente boodschap te onderstrepen of ervaring te verlengen!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Het grote plaatje voor ogen houden, en toch ook oog voor detail hebben? Deze twee werelden komen samen als je voor jouw volgende event Inkbox toevoegt. Dit tijdelijke plaatje – een tattoo die tot twee weken blijft zitten en volledig te customizen is – is de ideale aanvulling op jouw praatje. Het maakt het uitnodigen van gasten leuker, interactie met bezoekers persoonlijker en laat een meer blijvende herinnering achter, daags na je event.

Voor wie nu denkt “dat kennen we wel”; kan wezen, toch is het niet helemaal waar. Belangrijk om in je achterhoofd te houden is namelijk dat Inkbox kwalitatief goed spul is.  Het niet gaat om zo’n lullig plakplaatje dat je bij bubblegum krijgt en met een vaatdoek op je arm kunt wrijven. Daarnaast willen we je ook laten zien dat er nog meer mogelijk is dan je waarschijnlijk tot nu toe had bedacht. 

Plakken voor pakken

Een tijdelijke tattoo niets voor een corporate event? Dat is juist de manier om ‘de pakken’ te verrassen met een stukje kunst op maat en klein formaat? Ga je het als bedrijf over een compleet andere boeg gooien en iets heel nieuws ontdekken: maak gebruik van deze opposites attract strategie en mix zakelijk met schwung. Door verschillende afbeeldingen onder de aanwezigen te verspreiden, dragen zij letterlijk het verhaal. Wie onthult welk element? Een knap staaltje brand activation én een ludieke activiteit voor je publiek in één.

Onbeperkt plassen

Daarnaast zou het ook uitstekend als uitnodiging kunnen dienen. Voor een corporate event, maar natuurlijk ook voor een festival of feestje. Is weer eens wat anders dan “de stempel aan de deur”. Hetzelfde geldt voor toegang tot een secret stage of de fast lane naar de bar. Beiden alleen voor de bezoeker in het bezit van de speciale tattoo! Nog leuker is het om je publiek voorafgaand aan het event de tattoo als all can you pee plaskaart te verkopen. Selecteer een x aantal (custom made) designs die tegelijk met het ticket (en daarna) verkocht worden, en stuur ze een week voor het event toe. Veel toffer zo’n lelijke krul met watervaste stift op je hand, voordeliger en praktischer dan elke keer 50 cent of een half muntje uit je broekzak (of bh) vissen.

Benieuwd hoe dit artwork in zijn werk gaat? Check de video of Inkbox.com!

Beeld: Facebook inkbox