Een mini-locatie bouwen? Doe-het-zelf!

Jouw locatie is vanaf nu voor iedereen beschikbaar

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
gespot | event inspiration

Word jij ook niet gek van die nutteloze give-aways? Waarom krijg je een bidon met opzichtig logo bij de opening van dat nieuwe assurantiekantoor? Of waarom worden er blikjes pepermunt weggegeven bij de open dag van een melkfabriek? Nee echt, dat kan origineler en vooral relevanter!

Kijk eens goed naar jouw event en achterhaal wat je precies wil uitstralen. Niet alleen tijdens het event, maar ook in het voor- of natraject.

Op deze premium kan je bouwen

Dit keer echt geen onnodige strandbal, pen of katoenen draagtas met veel te grote branding van de organisatie. Leuk… voor het ronde archief! Kijk eens bij Oscar Parc; een expert in het maken van mini-bouwplaten.

Modellen van moderne energiecentrales, verticale steden tot en met geboorde autotunnels; doet-ie allemaal, zodat jij daarna kunt doe-het-zelven. Wij vinden dit een geweldige give-away tijdens een open dag of familiedag op een locatie. Of wat te denken van het inzetten van de bouwplaat als teaser in het voortraject; volledig blanco, zodat gasten wel de vorm kunnen achterhalen, maar niet de details van het nieuwe pand zien. Wedden dat je met deze reuring veel extra inschrijvingen creëert? Of maak er in het voortraject een wedstrijd van waarin kinderen (en stiekem enkele creatieve ouders) de maquette versieren. Plezier verzekerd voor, tijdens (uitslag) en na (fotocollage) het event. Gaaf toch?!

gespot | event inspiration | bouwplaat

Beeld: Oscar Parc