Piano + bar = pianobar… zo simpel, zo heerlijk!

Genieten op meerdere manieren!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
the piano bar - Zakelijk event, festival, privé diner, muziek, pianist

Zoek je een bar én een muzikale invulling voor op jouw zakelijk event of feest? Stop dan meteen met zoeken, want met deze muzikale cateringoplossing, sla je twee vliegen in één klap!

Live muziek en heerlijke dranken, in een uniek jasje, op elke locatie!

Heb je ooit een piano gezien in de vorm van een bar? Of een bar in de vorm van een piano? Het bestaat echt en draagt de naam ‘The Piano Bar’, what’s in a name?!. Deze eyecatcher komt op elke gewenste locatie en brengt je een totaalconcept van live muziek, een mobiele bar met mooie dranken én stijlvolle aankleding. Een must have voor elk event met een intieme of huiselijke sfeer.

Van boven af - the piano bar - Zakelijk event, festival, privé diner, muziek, pianist

Deze muziek slaagt voor elke toets

Achter de toetsen zit Jan Evert. Een spontane, energieke performer, zanger en pianist. Hij speelt en zingt ultieme pop, jazz, soul en blues hits van iconen als: Frank Sinatra, Stevie Wonder, Queen, The Beatles, Elvis Presley, Elton John en vele anderen. Maar zijn repertoire is breder en brengt je ook meer in het nu met muziek van o.a. Jack Johnson, Norah Jones en Bruno Mars. Met Ramses Shaffy, Acda & De Munnik, Doe Maar en De Dijk komen ook Nederlandstalige hits voorbij. Voor een nog hoger entertainmentgehalte kunnen extra muzikanten worden toegevoegd. En als het dak er helemaal af mag, wissel je de toetsen later op de avond om voor een dj-set, inclusief dj uiteraard.

The Piano Bar - RYPP Wijnfestival - Het Park 8 Marcel Boshuizen - Zakelijk event, festival, privé diner, muziek, pianist Fotocredits: Marcel Boshuizen
The Piano Bar - The Inner Circle - komm schon Alter
The Piano Bar - RYPP Wijnfestival - Het Park 2 Marcel Boshuizen Zakelijk event, festival, privé diner, muziek, pianist Fotocredits: Marcel Boshuizen

Daar mag op gedronken worden

“Ik zat naast een lege kruk…” Niet bij deze bar, daar zorgt de knappe Mèlanie met haar team wel voor. Vanuit hier worden de meest heerlijke smaakmakers geschonken, zoals cocktails, gin tonics, speciaalbieren, wijnen en champagnes. The Piano Bar verzorgt het allemaal! Maar het fijne is, dat ze jou of jouw cateraar ook zelf de dranken laten verzorgen.

Er is geen excuus om deze pianobar niet in te huren, want deze bar past in bijna elke lift en door bijna elke deur. Hebben we de toon gezet?

Sanquin - Werkspoortkathedraal - pianobar - Zakelijk event, festival, privé diner, muziek, pianist

Beeld: The Piano Bar