Gastblog: Niet de (bies)look, wel de brain

Eventstyling met groenten en fruit; gaan met die banaan!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Decoratie is een belangrijk onderdeel van een event. Het is de sfeerbeleving die bepaalt op welke manier het evenement top of mind blijft bij de gasten. Steeds meer eventruimtes voelen aan als huiskamers, waar over de sfeer en routing is nagedacht. Styling met bloemen en planten is hierin een wezenlijk onderdeel.

Hartstikke gaaf, maar is het wel duurzaam? Gebruik van planten is in ieder geval duurzamer dan bloemen, want die zijn vaak maar een aantal dagen te gebruiken, terwijl planten vaak van het ene naar het andere event gaan. Met uiteraard een tussentijdse liefdevolle behandeling van het nodige water en een beetje Pokon.

gespot | event insporation | groente deco | 2

Je moet de groenten van … hebben!

Maar heb je ook wel eens gedacht aan styling met groenten? Onlangs organiseerde ik een event, waarbij voedseltransitie centraal stond. Het kwam dan ook niet in mij op om de ruimtes aan te kleden met bloemen en planten. Hier moest gedecoreerd worden met groenten; sterker nog, met afgedankte groenten! Waarom? Omdat ze niet de juiste looks en of maten hadden om in de supermarkt te mogen liggen, maar lekker (en) duurzaam waren.

Al tijdens de opbouw waren deze buitenbeetjes een hot topic. Al decorerende maakten we veel mensen bewust van het feit dat het eigenlijk heel gek is dat deze groentjes niet in de supermarkt mogen liggen. Vrolijk gekleurde slingers en tafelcreaties van groenten stonden boven en tussen de gasten te shinen als trotse eersteklas producten. Ze waren een lust voor het oog!

Dus kijk goed wat je boodschap van het event is en hoe je ook met eventstyling en een goede dosis omdenken de bewustwording van jouw gasten kunt versterken.

gespot - event insporation - groente deco - 3
gespot - event insporation - groente deco - 4
gespot - event insporation - groente deco - 5