Met je collega’s de hort op... eh, het fort in

Teambuilden bovenop Romeinse schatten

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Stel je voor: op een dag stuit je bij toeval op de hele infrastructuur van een Romeinse grensweg, rivier én schip. Het gebeurde in een van de eerste wijken van Leidsche Rijn. Een omvangrijk archeologisch onderzoek volgde. Dat leverde niet alleen bakken vol kennis en historische vondsten op, maar leidde ook tot de oprichting van Castellum Hoge Woerd. Op de plek waar Romeinen ooit vol overgave de grens bewaakten, staat nu een indrukwekkende en moderne interpretatie van hun fort.

Achter de wallen van maar liefst zes meter hoog vind je onder andere een archeologisch museum, theater, stadsboerderij en café-restaurant. Voel je ‘m al aankomen?

LEES OOK: Straks kan je shinen in de nieuwste locatieparel van Amsterdam

Back to the future

Precies ja, mogelijkheden voor jouw event! Castellum Hoge Woerd is een openbaar toegankelijke locatie die niet exclusief af te huren is, maar er zijn genoeg opties om iets moois te organiseren. Bijvoorbeeld in een van de vijf zalen, of juist daarbuiten! Waar je ook voor kiest: deze plek ademt historie en toekomst tegelijk. Zeker weten dat dit jouw brainstormmeeting of congres ten goede komt. Wat dacht je van een inspiratiemeeting in een van de drie torenkamers, waar jullie strategieën om nieuwe markten te veroveren bespreken? Net zoals de Romeinen hier vroegah werelddominatieplannen smeedden? Of een lezing in de theaterzaal, er is plek voor 227 mensen, waar een thema als weerstand centraal staat? 

gespot - event inspiration - CC_Balneumzaal
gespot - event inspiration - Catellum Hoge Woerd - 9

Bonden achter metershoge muren

Deze bijzondere en goed bereikbare locatie, precies in het midden van Nederland, leent zich ook perfect voor een teambuildingsactiviteit. Een VR-ervaring in een van de torenkamers, waarbij jullie de vijand moeten verslaan? Hier kan het. Of gaan jullie voor een te gekke teamgame als Medieval Machines, waarbij je buiten op het terrein een kasteel of strijdwagen bouwt en in de finale je (con)collegas’s torens belegert? In dat geval wel even een vergunning aanvragen, want het is openbaar terrein en direct moet je echt het gevecht aan met de Utrechtse stadswachten. Castellum Hoge Woerd is een ideale plek om inspiratie op te doen, (nader) tot elkaar te komen of nieuwe (bedrijfs)plannen te smeden, die veilig zijn achter de metershoge fortmuren.

Ready om in Romeinse voetsporen te treden?

gespot - event inspiration - Catellum Hoge Woerd - 6

Beeld: Castellum Hoge Woerd