Maximaal minigolfen met deze ‘op maat’ holes

Een hole in one was nog nooit zo leuk!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
gespot | event inspiration | festival golf

Op Mañana Mañana Festival spotten wij een bijzondere minigolfbaan waar kids (en volwassenen) gretig in de weer waren elkaar af te troeven. Verwacht geen standaard holes zoals we die kennen van de vaak troosteloze minigolfbanen op de camping of het betere pannenkoekenrestaurant. Dit parcours staat bol van de felle kleuren, toffe kunstwerken en grappige attributen die het werk een stuk moeilijker maken.

Ro-Enzo is eigenaar van dit eigenaardige spektakel, maar we snappen nu ook hoe deze Minigolf tot stand is gekomen. Deze organisatie heeft een organisator, ontwerpstudio en concepten-uitzendbureau onder één dak.

LEES OOK: In je eendje op een event Tetris spelen

event inspiration | 07_Juli_16.08_WAE2018_BartHeemskerk_180 - minigolven
gespot | event inspiration | festival golf - minigolven

Deze minigolf hoef je niet te pitchen (bij een opdrachtgever)

De vrolijkheid straalt af van de foto’s (de soms zanderige ondergronden weggedacht… een strak groen evenementengazonnetje spreekt toch net wat meer tot de verbeelding). We denken dat de creatieve minigolf-meesterbreinen net zoveel plezier hebben beleefd aan het maken als de bezoekers tijdens het spelen.

Op zichzelf al leuk, maar extra tof wordt het wanneer je producten of materialen van jouw organisatie laat verwerken in het parcours. Gaaf om in te zetten bij een open dag, (gezins)festival of ‘zie-mij-hip-zijn’-feestje. Wedden dat deelnemers met de Minigolf van Ro-Enzo op hole slaan?!

gespot | event inspiration | festival golf

Beeld: Ro-Enzo