Van patiënt naar spreker: kleine mensen, grote impact!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Op een zakelijk of publieksevent maken de jonge sprekers van Little Big Speaker en Stichting Opkikker indruk op je doelgroep en publiek.

Flashback Friday: in de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: Little Big Speakers

Sommige mensen hebben op hun dertiende al meer levenservaring dan al jouw collega’s bij elkaar. In veel gevallen is dat niet een keuze, maar het gevolg van een ingrijpende ziekte of aandoening. Dat dit geen reden is om het leven naast je neer te leggen maar juist kansen te grijpen, laten de Little Big Speakers van Stichting Opkikker zien.

Dat je soms gewoon een reality-check nodig hebt en normaal moet doen, zullen de jonge sprekers nooit zeggen. Het is een learning, een conclusie die de bezoeker van een event vaak zelf trekt. Dat leert de ervaring tenminste! De Little Big Speakers delen hun persoonlijke verhaal met een flinke dosis motivatie en optimise waar je ‘u’ tegen zegt. Deze jonge mensen, tussen de 12 en 17 jaar, maken als spreker op jouw evenement grote impact op jouw doelgroep. Het zijn natuurlijk geen door-de-wol-geverfde professionele sprekers, maar ze hoeven ook niet heel veel te zeggen om impact maken. Het feit dát ze er zijn, zegt eigenlijk al genoeg.

Een nuttig én een nobel doel

Boek je een Little Big Speaker, dan dien je niet alleen je eigen doel (of dat van je opdrachtgever). Extra mooi en nobel aan de inzet van deze kleine grote helden, is dat een boeking gelijk staat aan een donatie aan Stichting Opkikker. Dus ja; je krijgt misschien geen gelikte keynote of twintig jaar aan spreekervaring, maar deze sprekers zijn zeker een aanrader.

Bekijk de video of ontmoet de sprekers hier.

Headerbeeld: Tycho Müller