In de club van Gooiland krijgen je sprekers een nieuwe dimensie

Dankzij de underground scene haal je hier echt alles uit je concept

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Eventlocatie Gooiland in Hilversum beschikt over een heuse club, de ideale locatie voor een silent disco met sprekers-min

The devil is in the details en de kracht van een goed concept schuilt ‘m dan ook veelal in de doorvoering ervan. Tot in de kleinste details; een event waarbij het concept van A tot Z leeft, vergroot de beleving en de impact. Voor een corporate event, zoals een congres of beurs, heeft de eventlocatie vaak veel invloed op de vertaling van zo’n concept. Gelukkig kijken we met je mee, en hebben we een toffe locatie voor een nog toffer programmaonderdeel gespot!

Een trend die we voor dit type event signaleren, is de silent disco, maar dan voor sprekers. Is dit onderdeel van je concept, dan is Gooiland met een jong, creatief team en hun echte disco(zaal) the place to be.

Hey, mister dj, put a speaker on

Het nog niet zo lang gerenoveerde hotel en congrescentrum in het hart van Hilversum, beschikt zoals gezegd over een heuse disco. De club! Ondergronds, donker en intiem, mét bar. Om deze plek optimaal te benutten, zet je hier niet zomaar een spreker neer, maar zet je één of meerdere sprekers achter de draaitafel. Op hun laptop spelen ze presentaties af, weergeven op de muren van de zaal. Bezoekers tunen in het op het kanaal van hun DJ (en MC in één) naar keuze en luisteren naar de presentatie. Full focus, maar dan eens even niet op een stoel in theateropstelling. Dat blijft wel hangen!

In zalencentrum en eventlocatie Gooiland kun je de club gebruiken om een discosfeer voor je event te creeeren-min

Beeld: Gooiland