Gebruik je muur als blanco canvas voor indrukwekkende tekenrobot

Twee spijkers en fantasie is alles wat je nodig hebt

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Scribit Design tekenrobot voor aan de muur

Flashback Friday: in de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: Scribit

Een spiksplinternieuwe uitvinding met oneindig veel mogelijkheden. Zo mag je ‘world’s first write & erase robot’ wel noemen. Muur, raam of whiteboard, overal gaat Scribit moeiteloos los met waanzinnige artistieke creaties of juist gepersonaliseerde informatie.

Twee spijkers in de muur tikken, de Scribit aan ophangen, de app downloaden en je kunt beginnen met jouw kunstwerk. Heel veel gemakkelijker wordt het niet!

Creaties uit de database, een eigen ontwerp of actuele content

Scroll gemakkelijk en kosteloos door de app waar je uit een database vol content van medegebruikers van over de hele wereld kunt kiezen. Of begin zelf met ontwerpen en, indien gewenst, upload je creatie in de app, zodat die ook op andere muren te bewonderen kan zijn.

Het ontwerp is maximaal twee bij twee meter en bestaat uit maximaal vier verschillende kleuren, dus opvallen doet het zeker. Dat maakt de toepassing uitermate geschikt voor events. Want naast de creatieve uitingen, kan Scribit ook worden ingezet om tweets die zijn voorzien van #jouwevent te tonen. Of gebruik hem om de actuele weersverwachtingen, programma-onderdelen of cateringmenu’s weer te geven. Op beurzen of voor een brand-activation is deze tekenrobot een echte eyecatcher die ongetwijfeld zorgt voor volop reuring rondom jouw stand of merk.

Het mooiste van dit alles; ben je de content beu, dan verwijder je die binnen een paar minuten door de gepatenteerde technologie die in de robot zit. Dat geeft je precies genoeg tijd om te bedenken wat er daarna op de muur komt, want Scribit in actie zien is haast net zo gaaf als de uiteindelijke content!

Beeld: Scribit Design