Een locatie waar bij een meeting het balletje serieus gaat rollen

Vergaderen tussen 100 flipperkasten, ja echt!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
event inspiration | pinball | 1

Mijn hart gaat sneller kloppen bij elke flipperkast die ik zie. Nog voordat ik er erg in heb, ben ik op zoek naar een euro. Niet voor niets dat deze bijzondere locatie mij erg aanspreekt. Maar velen gelukkig met mij, getuigen de meetings die bedrijven bij Nederlandse enige flipperkastenmuseum hebben.

De in Rotterdam gevestigde Dutch Pinball Museum is een jongensdroom die werkelijkheid is geworden, aldus eigenaar Gerard. Hoewel er ook verdacht veel vrouwen achter de kasten te vinden zijn. We noemen het gewoon een droom voor iedereen! Waarbij vooral de combinatie van business & pleasure aantrekkelijk is.

LEES OOK: Op deze locatie kan je ook spelend aan de meeting beginnen

Geen museum maar useum

Die ene letter maakt een wereld van verschil. Actief deelnemen is nog net niet verplicht. Maar goed, met meer dan 100 flipperkasten (waarvan 80 speelbaar) vanaf het jaar 1900 tot vandaag de dag, weten we zeker dat je je snel achter één van de bijzondere kasten begeeft.

Gunstig gelegen bij Hotel New York en Fenix Factory*, is dit museum de ideale plek voor een paar uur ontspanning.

Maar ook voor zakelijke bijeenkomsten. Dutch Pinball Museum is namelijk elke woensdag, zaterdag en zondag geopend voor particulieren, maar is de rest van de dagen ‘open for business’-events!

Op de 200 m2 die de locatie groot is, is er plek voor circa 30 tot 35 personen in theateropstelling en tot 100 personen in receptieopstelling. Techniek en catering is via Dutch Pinball Museum te regelen, maar kan in overleg ook via eigen partners worden verzorgd. Zorg je in de pauze voor een kleine competitie? Wie zal de hoogste score noteren en mag zich een jaar lang ‘King Pinball’ noemen?

* Let op; in 2020 en 2021 wordt er vanwege een verbouwing tijdelijk verhuisd naar een andere plek in Rotterdam. 

Beeld: Dutch Pinball Museum