FLASHBACK FRIDAY | Een dorp aan het strand afhuren voor je event? Het kan, echt!

Camperduin aan zee is ‘the place to be, at sea’

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

FLASHBACK FRIDAY: In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: het Lagune Paviljoen. (origineel artikel van 4 september 2019)

Zie jij het al voor je? Jouw gasten die langs een op maat gemaakt dorpsbord rijden? Inderdaad, binnen deze dorpsgrenzen is alles helemaal voor jou! Camperduin aan zee is een klein dorpje gelegen tussen drie natuurgebieden, direct tegen het strand aan van Noord-Holland.

Met slechts 22 bewoners en toch 160 bedden, biedt dit kustdorpje alles om een onvergetelijke en vooral unieke ervaring te creëren voor een teambuildingsweekend, een kick-off meeting, een bijzondere incentive of…

Gevoel van een exclusief stukje strand

Net boven Alkmaar is niet alleen het hele dorp in te zetten, maar kan je ook gebruik maken van een stuk strand. Of zoals ze het zelf noemen; een strandlagune. Uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, activiteiten en congrestivals. Met de voeten in het zand, de foodtrucks op het terrein, een strandpaviljoen om de hoek en de zeelucht die het vakantiegevoel compleet maakt.

Strandlagune | event inspiration | strand | 1

Overnachten doe je zo

Nog gaver is het natuurlijk om het dorp erbij te betrekken. Over een lengte van 150 meter bevinden zich een hotel, groepsaccommodatie en verschillende zomerhuisjes. Verwacht geen vijf sterren-niveau. Gelukkig niet zeg! Dit dorpje moet het hebben van zijn charme en de gemoedelijke sfeer, met een dito inrichting en indeling. Dat betekent dus ook dat niet iedereen zijn of haar eigen kamer heeft. Een downer voor de snurkers, of eigenlijk niet-snurkers. Maar laten we eerlijk zijn; dat zou ons niet weerhouden om dit bijzondere concept in te zetten!

Echt een eigen dorp

Maak het echt ‘jullie dorp’. Benoem een medewerker als (nacht)burgermeester, zorg voor een ochtendkrant met het nieuws en sfeerbeelden van de dag ervoor, en laat de directie het ontbijt verzorgen. Je moet eens zien wat dat doet voor de binding.

Strandlagune | event inspiration | strand

Beeld: Strandlagune