Dit is een locatie waar je team met (midden)stip op nr 1 staat

Een eventlocatie voor kampioenen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Midden in de bossen bij Zeist ligt een uitgestrekt terrein waar teamspirit een wel heel letterlijke betekenis krijgt. Dit is de plek waar Oranje traint en waar jij op hun voetbalvelden uitkijkt, terwijl jullie team een nieuwe aanvalsstrategie bespreekt of je je samen in het zweet werkt in een van de sportfaciliteiten.

Omgeven door groen, werk je hier aan jullie top- of sportprestaties. Want, schot voor eigen doel: team work makes the dream work!

LEES OOK: What the Fokker man, hier kan je echt veel!

Event Inspiration - 160810EVHN7275

Winnen doe je met z’n allen… 

maar dat is logisch, om in de woorden van Cruijf te blijven. Eenmaal op het terrein voel je de speciale energie. Dit is een plek die topprestatie ademt, maar ook doorzettingsvermogen, hard werken, en vooral: samenwerken. Met een event op de KNVB Campus, of het nou om een congres, conferentie, heisessie of teambuildingsdag gaat, til je jullie (team)prestaties naar een hoger niveau.

Bonden in het teamhotel

Organiseer je een meerdaags event of trainingsprogramma? Op de KNVB Campus kun je met een selecte groep overnachten in het teamhotel. Er zijn 21 hotelkamers en met elkaar heb je een eigen woonkamer. Nog even samen gamen voor je je bed induikt en de volgende dag een breakfast of champions. Dit hotel draagt optimaal bij aan ultieme focus en teamgevoel. Ook een mooie plek voor managementteams! Heb je te dealen met een grotere groep? Dan kun je altijd terecht bij het naastgelegen Woudschoten Hotel. 

Event Inspiration - Teamhotel front
Event Inspiration - Tuin KNVB Campus
Event Inspiration - Oranjeplein feest
Event Inspiration - Theateropstelling 1-2-3
Event Inspiration - Zaal 4-5 schoolopstelling1
Event Inspiration - Oranjeplein vanaf boven
Event Inspiration - Zaal 4-5 theater

Vergader in de kleedkamer van Oranje

Een locatie waar jullie je kunnen ontwikkelen in een voetbalbeleving en uitzicht hebben op de plek van Oranje: een uniek een-tweetje van de KNVB Campus. Vergader in de kleedkamer van Oranje of hou een plenaire sessie op de Tribunetrap. Je weet wel, de plek waar Ronald Koeman persconferenties geeft. En of je nu voor een groot of klein event gaat (er zijn zalen van 55 m2 tot 430 m2), met of zonder entertainment: hier zijn alle randvoorwaarden aanwezig om te scoren met jouw event. Go go goal!