Betalen voor je ergste nachtmerrie? Gewoon doen!

Een theatrale pop-up experience over angst

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

De Angstfabriek; we hebben het niet zelf meegemaakt, maar het klinkt fantastisch! Deze beleving speelt in op de angsten in de wereld, met een wild idee als gevolg; stel dat er één plek is waar al onze angsten worden waargemaakt. Een plek waar bedrijven, politici, activisten en lobbyisten de deur platlopen om angstcampagnes op maat te bestellen.

Deze experience is ontwikkeld door Critical Mass. Een gezelschap gespecialiseerd in de creatie van tentoonstellingen, installaties, films en games die ogen openen en mensen laten reflecteren op hun eigen houding en gedrag.

LEES OOK: Een andere beleving waarin angst terugkomt

Event Inpiration - Critical Mass - Angstfabriek - NRC - 2
Event Inpiration - Critical Mass - Angstfabriek VR

De experience

We willen De Angstfabriek zeker gaan ervaren. Daarom dat we ook niets willen weten over het verloop. Uit angst dat het de verrassing bederft. Gelukkig zijn de recensies lovend: “Door middel van de overtuigende acteurs en realistische setting, wordt al snel vergeten dat het toneelspel is.” en “Pas in de kleedruimte komen we tot bezinning. Daar worden we geconfronteerd met de individuele gevolgen van ons werk. Als we naar buiten stappen beloven we onszelf niet meer te laten gijzelen door angst.”

Event Inpiration - Critical Mass - Angstfabriek - NRC - Mediaruimte 2
Event Inpiration - Critical Mass - Angstfabriek - NRC - Veiligheidsruimte

Geen angst, je kunt er nog heen

Op dit moment kan je De Angstfabriek nog beleven in Eindhoven (tot en met 18 oktober). Daarna gaan ze door naar Den Haag waar die van 11 november tot en met 21 januari 2020 is te bewonderen. Dompel je onder in een anderhalf uur durende one of a kind experience. “De Angstfabriek is geen kermisattractie, escape-room of de set van een horrorfilm, maar een goed doordacht concept.”

Wij gaan! Jij ook, angsthaas?

Beeld: Critical Mass