Benader je doelgroep kort en krachtig met Matchboox

Alles wat belangrijk is, past op en in een luciferdoosje

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Matchboox als relatiegeschenk of herinnering aan een event

Schoon schrijven, een gouden journalistieke regel en ook de manier om de kern van je boodschap bij je publiek te krijgen. Het betekent zoveel als jezelf dwingen een verhaal terug te brengen tot de absolute essentie, zodat het uiteindelijk op een luciferdoosje past. Matchboox gaat nog een stapje verder, en geeft een verhaal letterlijk vorm als luciferdoosje, met daarin een harmonica van tekst en beeld. Een boek dat in een gesloten vuist past, hoe krachtig wil je het hebben?

Dit kan dé manier zijn om tijdens jouw event je doelgroep op esthetisch prachtige en communicatief sterke wijze mee te nemen in het verhaal achter jouw merk of product. Alles wat een bezoeker moet weten, in de palm van zijn hand…

Een boek zegt meer dan duizend woorden

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar graag bieden we wat context en inspiratie. Het is een sprookjeswereld, die zich even goed laat vertalen naar de zakelijke events. Gebruik de Matchboox als relatiegeschenk, door het verhaal van een bijzondere samenwerking op te tekenen. Of ontwerp een tekstuele ondersteuning voor de rondleiding door een nieuw pand. Wie weet maak je er zelfs een schatkaart van! Stiekem lijkt het ons ook gewoon heel leuk om na afloop van een event een boox nagestuurd te krijgen; een verslag van de dag met doelen en dromen, wij zien het wel zitten!

Van inspirerend verhaal tot strategie uitgetekend: dit boek schrijf je zelf. Zo maak je indruk op je gasten, want uiteindelijk geldt nog steeds; een boek zegt meer dan duizend woorden!

Met Matchboox heb je een wereld aan verhalen in de palm van je hand
Matchboox vertelt op visueel creatieve wijze een verhaal

Beeld: Matchboox