Aan deze innovatieve outdoor toiletten heb je echt behoefte!

Schijt hebben aan ‘de standaard’

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
innovatief - toiletten - outdoor - festival

FLASHBACK FRIDAY: In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: Pop-Up Toilet Events.

Outdoorevents en festivals, we houden ervan. De gave stage designs, de toffe programmeringen, de mooie decoratie, de bijzondere concepten, het leuke entertainment, de muzikale artiesten en… de ranzige toiletten. Echt he, gadver! Althans, die plastic zweethutten die we in de volksmond Dixi’s noemen. Terwijl je met de felle zon brandend op het dak de zweetdruppels over je hoofd voelt glijden, zit je op de bril starend naar het vieze urinoir schuin tegenover je. Dit is onbetwist de meest ongemakkelijke vierkante meter van elke festivalbezoeker. 

Gelukkig zijn er de laatste jaren flinke innovaties geweest, waardoor een toiletbezoek steeds comfortabeler is geworden. Van toiletwagens tot volledige toiletunits; het verbeterde de ervaring. Maar het kan nog altijd beter dachten ze bij Pop-Up Toilet Events.

 LEES OOK: Hoe maak je de dixi’s wel interessant?

De nieuwe toilet-standaard op eventgebied

Als we Marco Schimmel van Pop-Up Toilet Events moeten geloven, worden de Pop-up Event Toiletten (ja, lekker handig die namen) de nieuwe standaard bij outdoorevents en festivals. We zagen deze innovatieve toiletten op Festivak en waren absoluut onder de indruk. Twintig jaar ervaring in openbare sanitaire voorzieningen is vertaald naar een geheel nieuw toilet voor de eventbranche. Met enkele showcases achter de rug, moeten deze units de eventwereld in 2020 gaan veroveren!

pop-up toilet - sanitair - festival - outdoor - voorzieningen

De voordelen van dit event toilet

Wat ons als eerste opviel was de frisse uitstraling, oftewel het gekozen design en de materialen. De toiletten zijn hufterproof, maar ook hebben ook een zekere vorm van luxe.

Het meest in het oog springend is echter de unieke rode en groene LED-verlichting waardoor je meteen ziet of een toilet in gebruik is, zelfs bij de urinoirs. Daarnaast zijn de voorzieningen naar eigen wens samen te stellen tot iedere gewenste toiletgroep. Met of zonder wateraansluiting. Van enkele stuks tot eindeloos schakelbaar en in elke vorm die je wenst. Dus geen gedoe met grote toilet cabins die minder flexibiliteit op een festivalterrein met zich mee brengen.

pop-up toiletten - festival - handen wassen - schoon - outdoor
Pop-Up-Toilet_sanitair-festival-innovatief Foto: Hans van de Vlekkert

Ook op de wc lekker swipen!

Niet elk terrein is geschikt voor toiletten met wateraansluiting. Gelukkig sluit Pop-Up Toilet Events je dan niet uit, want ook de chemische toiletten zijn van een vernuftige innovatie voorzien. Waar je op de bekende dixi’s als het heel erg tegenzit op je hurken op het toilet moet zitten om geen contact te maken met ‘de bodem’, kan je bij deze variant lekker swipen. Een smerig verhaal, maar wel erg praktisch; bij het openen en sluiten van de deur wordt automatisch een swiper in beweging gebracht waardoor ontlasting onder het waterniveau komt te liggen en onaangename geuren tot het verleden behoren. Hoef je je daar niet meer druk om te maken!

Pop-Up-Toilet_sanitair-festival-innovatief Foto: Hans van de Vlekkert
190910_Pop-Up Toilet_3232.santiair - wc - festival - outdoor - innovatief

Kost zeker de wereld?

We blijven Hollanders, dus die vraag hebben wij ook gesteld. Door de inschuifbaarheid van de units, zijn er grote voordelen in logistiek en op- en afbouw. Kortom, afhankelijk van de precieze wensen en aantallen, word je – volgens Marco – positief verrast.

Dus, heb jij ook zo’n behoefte aan eventtoiletten ‘number two’, druk dan snel die toetsen op je telefoon in en doe een boodschap bij Po(e)p-Up Toilet Events.*

* All puns intented!

pop-up toilet - sanitair - festival - outdoor - voorzieningen 1

Beeld: Pop-up Toilet Events