branchenieuws

Partner exploitatie Nederlandse paviljoen Expo 2025 Osaka bekend

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Robin van der Schuyt Van der Linde Catering Events

Van Der Linde Food, Catering & Events gaat het evenementenmanagement, de beveiliging, de schoonmaak, het afvalmanagement en het onderhoud verzorgen.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft dit bedrijf als partner geselecteerd voor de exploitatie van het Nederlandse paviljoen tijdens Expo 2025 Osaka. Japan.

Van Der Linde was ook verantwoordelijk voor het verzorgen van de hospitality tijdens de vorige Expo 2020 in Dubai. Robin Van Der Schuyt, Managing Director bij Van Der Linde zegt hierover: “Wij hebben de bijdrage aan de vorige Expo in Dubai als zeer positief ervaren, waardoor wij Expo 2025 in Osaka als een nieuwe uitdaging zagen. Het thema ‘Common Ground’ spreekt ons aan, aangezien wij vanuit de visie ‘Create together’ werken, waarbij samenwerking leidt tot impact en duurzame oplossingen. Met verschillende lokale partners hebben wij een creatief plan opgesteld. Wij zijn dan ook trots dat deze samenwerkingen hebben geleid tot gunning van de opdracht. Onze jarenlange kennis en ervaring van exploitaties zullen wij inzetten om ook in Japan een succesvolle deelname van Nederland te ondersteunen.”