branchenieuws

Thomas Bierens aangetreden als Head of Video bij XSAGA Video

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Vorig jaar werd XSAGA Video gelanceerd onder de vleugels van XSAGA. Sinds 1 september is Thomas Bierens aan de slag gegaan als Head of Video bij XSAGA Video.

Na 10 jaar als freelance filmmaker en regisseur te hebben gewerkt voor onder andere de NTR en VPRO en commercials & online video te hebben gemaakt voor diverse grote merken, heeft Thomas Bierens voor XSAGA gekozen. “Ons doel: een dedicated film- en productiehuis worden waarbij ik mijn huidige netwerk en bagage kan integreren en daarmee ook wil verbinden aan XSAGA Video. Ik heb ontzettend veel zin om vanuit deze nieuwe rol een bredere bijdrage te leveren aan het creatieve, culturele en vooral spraakmakende werk dat we als nieuw videoproductiehuis willen maken”, aldus Thomas.

Van documentaires tot portretten van sporters voor Eredivisie sporter van het jaar en tv-specials over muziekfestivals (o.a. Pinkpop en Lowlands): Thomas heeft het allemaal gedaan. Onder de vlag van XSAGA worden de afgelopen jaren steeds meer video’s gemaakt waarbij een creatief concept en het vertellen van een verhaal leidend is. “Wij zien een kans om in de (drukbezette) markt van videoproductiehuizen een onderscheidend label op te zetten. Ook bij commerciële projecten proberen we juist de hele wereld eromheen te laten zien. Dit maakt dat XSAGA Video films produceert die niet per se commercieel aanvoelen en meer op de emotie zitten, maar in die zin wel een commerciële impact hebben.” Interesse in de mogelijkheden? Neem contact op met Thomas! 

Beeld: XSAGA Video