branchenieuws

effectgroep* voor de derde keer op rij één in de MT1000

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Effectgroep trots positie MT1000

De creative agency uit Utrecht voor marketing, communicatie en events is voor de derde keer op rij uitgeroepen tot beste dienstverlener in de categorieën communicatieadvies en eventmarketing.

MT1000 is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Elk jaar vraagt MT/Sprout een panel van zakelijke beslissers om hun ervaringen over bedrijven te delen waar ze mee hebben samengewerkt. Effectgroep* mag zich voor het derde jaar op rij beste dienstverlener van het jaar noemen, in twee categorieën. Ze vieren deze hattric in het jaar dat ze ook 25 jaar bestaan.

25 jaar communicatie met écht resultaat
Simon Renes, eigenaar van effectgroep*: “We hebben dit jaar ontzettend veel om trots op te zijn. Naast dat we ons 25-jarige bestaan vieren, zijn de ambities groter dan ooit. We groeien in omvang, maar houden tevens vast aan de continuïteit en kwaliteit waar we als bureau om bekend staan. Om voor het derde jaar op rij zo’n prachtige waardering te krijgen van opdrachtgevers en vakgenoten vinden we ongelofelijk. We zijn ontzettend dankbaar en trots op iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Deze overwinning voelt als een prachtig compliment en drijfveer om te blijven knallen.”

Beeld: effectgroep*