branchenieuws

Pieter Claassen treedt toe als partner in XSAGA

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Patrick Roubroeks en Pieter Claassen van XSAGA

Al 13 jaar is Pieter Claassen in dienst bij XSAGA. De afgelopen vijf jaar zat hij al in het managementteam maar nu neemt Pieter de volgende stap en is hij als partner toegetreden.

“Ik heb Pieter bij XSAGA zien groeien tot een allround professional met een focus op het commerciële en zakelijke onderdeel van de onderneming”, spreekt Founding Director Patrick Roubroeks. “Daarnaast is Pieter altijd nauw betrokken in de daadwerkelijke uitvoering van het werk dat wij voor onze klanten mogen maken. Met deze stap werken wij vol enthousiasme en frisse energie samen verder aan een robuuste onderneming.”

“Ik ben blij én trots”, vult Claassen aan, “dat ik naast werknemer nu ook als ondernemer mag werken aan het bedrijf dat al meer dan 20 jaar mooie producties mag maken voor een mooi en breed pallet aan opdrachtgevers. Ik zie uit naar een inspirerende toekomst samen met Patrick en al mijn fijne collega’s.”

Patrick gaat zich nog meer focussen op de verdere conceptuele, creatieve en inhoudelijke ontwikkeling van XSAGA, XSAGA Video en XSAGA Festivals.

Beeld: XSAGA