branchenieuws

Gijs Nillessen en Jonas van der Vlugt leren jou zelfverzekerd spreken

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Zelfverzekerd_spreken boek

Gijs Nillessen begon ooit als stand-up comedian maar is inmiddels een veelgevraagd dagvoorzitter en presentator. Jonas van der Vlugt werkte jarenlang als radio dj en als spreekcoach. Samen richtten ze 360talk op, de organisatie die mensen helpt schitteren op het podium en ze schreven het boek Zelfverzekerd spreken.

Ze stonden zelf jarenlang op het podium en trainden daarna met hun trainingsbureau 360talk meer dan 1500 mensen in zelfverzekerd spreken. Hun zelf-ontwikkelde methode is nu vertaald naar het managementboek ‘Zelfverzekerd spreken’ waar mensen zelf in vier stappen naar de perfecte presentatie kunnen toewerken.

Gijs en Jonas brengen de essentie van spreken in het openbaar terug tot vier essentiële stappen: authenticiteit, je punt maken, storytelling en strategie. Gijs Nillessen toe: “Je presentatie heeft pas impact als je niet verstopt wie je bent, maar jezelf laat zien. Of je ‘echt’ durft te zijn heeft grote invloed op hoe je overkomt en de impact die je maakt”. Op 27 januari wordt het boek feestelijk gelanceerd, maar je kunt hem nu al bestellen.