branchenieuws

Qeet nieuwe exploitant Paushuize

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Qeet wint na een Europese aanbesteding de tender voor de exploitatie van Paushuize.

Dit betekent dat Qeet voor de komende vijf jaar het beheer krijgt over de verhuur van de locatie voor zakelijke en particuliere evenementen. Het gaat hierbij om de verhuur van de ruimtes, verzorging van de catering en inbreng van hospitality medewerkers.

Paushuize is een locatie met een rijke historie. Het pand is in 1517 gebouwd als huis voor de latere paus Adrianus VI. De enige Nederlandse paus die het Vaticaan ooit gekend heeft.

Qeet is blij met deze nieuwe aanwinst: “Paushuize is een van de mooiste monumenten die Utrecht kent, met een mooi historisch verhaal dat doorgegeven moet worden. Wij vertellen het verhaal van Paushuize met liefde aan onze bezoekers”, aldus Wouter Raijmakers, algemeen directeur van Qeet Utrecht. Voor Qeet is dit de 4e exploitatielocatie in Utrecht. Naast deze locatie exploiteert Qeet ook Sonnenborgh, De LiK en Fort Voordorp. Tevens verzorgt Qeet lokale catering bij meerdere partnerlocaties in de buurt, zoals bij Het Spoorwegmuseum, Domtoren, Nicolaïkerk en Leeuwenbergh.

Foto: Bas Krips, Wouter Raijmakers, Robert Jan de Groot (Directie Qeet)