branchenieuws

Elevate your Event ‘uitverkocht’: megabelangstelling voor event over toekomst evenementenbranche

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Elevate Your Event

12 panelexperts uit de eventbranche, 1 keynotesessie van een changemaker én een sneak preview van de nieuwste eventhal van Nederland; je maakt het mee als je één van de felbegeerde gratis tickets hebt weten te claimen voor Elevate your Event in de Midden Nederland Hallen. Met 350 bezoekers is woensdag 20 maart de zaal tot de allerlaatste stoel gevuld, ook de wachtlijst groeit hard.

Op het podium kom je tal van experts uit de branche tegen. Van Xander Kranenburg en Sonja Schaefers (Beau & XR Events) tot Simon Renes (effectgroep*) en Bob Veerman (XSAGA). Maar ook Hans Janssen (DenkProducties), Giselle Koning (The Groundbreakers), Nils Roemen (Experience Experts), Donna Steijn (Obsession) en Luc van Bussel (The Onemeeting Company). Keynote speaker is impact ondernemer Marius Smit, die met Plastic Wave laat zien hoe je een golf van verandering creëert.

Heb jij geen ticket weten te bemachtigen? Meld je aan voor de wachtlijst! Als er last-minute afmeldingen zijn, verloten we de vrijkomende tickets onder organisatoren en opdrachtgeversop de wachtlijst. Ook wordt je uitgenodigd voor volgende kansen om de Midden Nederland Hallen 2.0 te ontdekken.