branchenieuws

Buro Curious zet samen met een creatief netwerk Museumnacht op z'n kop

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Buro Curious x Willet Holthuysen Takeover Museumnacht

Buro Curious slaat handen ineen met hun netwerk van creatieve specialisten en neemt voor Museumnacht het Huis Willet Holthuysen over met Queer Gaze Takeover.

Het huis barst van de historische verhalen en connecties, maar de verhalen die we kennen zijn vaak vanuit een eenzijdige blik. Voor één nacht stelt Buro Curious, bekend van de unieke experiences die bezoekers inspireren, verbinden en voor altijd bij blijven, een programma samen dat het huis uit de voegen barst. Gebaseerd op queer verhalen uit de geschiedenis van het huis en queertopische wereldbeelden zetten zij Willet op z’n kop tijdens Queer Gaze Takeover.

Op 4 november, tijdens de Museumnacht, komen zij met hun team van creatieven, kunstenaars en andere professionele talenten samen. Ieder met een eigen queer visie die het bestaande verhaal onderste boven keert. Onder anderen introduceren zij een fotografie workshop door fotograaf Joost Termeer, geluidsinstalatie Cruise Verhalen van Barnaby Savage, performance met theatergroep DEGASTEN, immersive-art door collectief Sorpresa, een special bar met lokale distillateur ORGINICS en nog veel meer… Verwacht avontuur, meeslepende performances, queertastische POPPY vibes en andere perspectief twistende belevingen…