branchenieuws

The Event Company verandert CM.com Circuit Zandvoort in kerstparadijs

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Kerstman in auto- The Event Company verandert CM.com Circuit Zandvoort in kerstparadijs

Dit jaar slaan The Event Company en haar partners Circuit Zandvoort en Van Der Maarel Eventstyling, de handen ineen om exclusieve kerst-evenementen op het adrenaline verwekkende circuit in Zandvoort te organiseren. Van 7 tot en met 22 december 2023 is er de mogelijkheid om jouw relaties en medewerkers een onvergetelijke kerst-ervaring te geven.

Dit jaar transformeert Circuit Zandvoort in een waar kerstparadijs, waar op een unieke manier Kerstmis wordt ingeluid. De kerst arrangementen zijn inclusief een lunch of borrel in een versierde kerstlounge met uitzicht op de start finish en de pitstraat. Tijdens het evenement kunnen uw collega’s en relaties met hun eigen auto het circuit op om vervolgens via de pitbox drive-through een kerstgeschenk overhandigt te krijgen.

De gezamenlijke inzet voor perfectie, creativiteit en unieke belevingen garanderen een onvergetelijke kerstviering. The Event Company, Circuit Zandvoort en Van der Maarel kijken met elkaar uit naar een onvergetelijke kerst en om de magie van Kerstmis te verspreiden. Voor meer informatie kan er contact op worden genomen met Maurits van den Bosch.

The Event Company verandert CM.com Circuit Zandvoort in kerstparadijs

Beeld: The Event Company