branchenieuws

Postillion Hotels sluit zich aan bij Code-V

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Postillion CodeV

Postillion Hotels heeft zich aangesloten bij Code-V, een initiatief van een groep prominente publieke en private organisaties die een inclusiever ondernemersklimaat voor vrouwen in Nederland wil creëren.

Als partner gaat Postillion Hotels voor Code-V live ontmoetingen, zoals congressen en meetings, faciliteren om zo een bijdrage te leveren aan deze alliantie van invloedrijke organisaties die zich inzetten voor het bevorderen van gelijke ondernemerskansen voor vrouwen.

De samenwerking tussen Postillion Hotels en Code-V ontstond tijdens de voorbereidingen voor het event NXT MICE, dat op 23 mei plaatsvond in het Postillion Convention Centre in Den Haag. Experts en professionals uit de congres- en eventbranche kwamen die dag samen om hun kennis, ervaringen en visie met elkaar te delen.

Naast Postillion Hotels verwelkomde Code-V op maandag 3 juni nog 18 nieuwe ondertekenaars. Het tekenmoment vond plaats voorafgaand aan het congres van Stichting MKB Financiering met het thema ‘Mind the Gap’ op Landgoed de Horst in Driebergen.