Event Inspiration organiseert Padel, Pils & Pizza-event; doe mee!

Ballen en borrelen samen met collega’s

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Ben jij het ook zat om jouw collega’s en branchegenoten alleen tijdens landelijke demonstraties of online meetings te zien? Mooi, wij ook!

Daarom organiseren wij op maandag 4 oktober de eerste editie van Padel, Pils & Pizza! Ontmoet vakgenoten tijdens het strijden om de padel-bokaal en vergroot je netwerk tijdens de borrel met… inderdaad, pils en pizza (inclusief alcoholvrij en gezond alternatief voor de echte sporters onder ons).

Padelracket

Zeker ook voor niet-paddelers

“Maar eh, padel? Ik heb er wel eens van gehoord, maar heb het nog nooit gespeeld.” Geen probleem, want we starten de middag met een clinic van deze snel opkomende sport. Bij het toernooischema houden we rekening met eventuele padel-ervaring, dus ook als ‘nieuweling’ heb je veel plezier. En heel eerlijk… anders is het na anderhalf jaar thuis zitten echt wel lekker om met branchegenoten even flink tegen een bal te rammen!

We spelen in tweetallen, dus kom met een collega of geef aan dat je aan iemand anders gekoppeld wilt worden. Ben je meteen een stap voor op de rest met het vergroten van je netwerk. Zo doen we dat!

Heb je geen zin of tijd om te padellen? Geen probleem, want je kunt je ook aanmelden voor enkel de borrel. Dan mis je een keileuke kennismaking met een toffe sport, maar geniet je wel van heerlijke drinks & bites én leuke gesprekken met vakgenoten!

The facts

  • Maandag 4 oktober
  • Van 13.00 tot 20.00 uur
  • Locatie is Peakz Padel in Utrecht (paar minuten rijden vanaf A2 en A27)
  • Gratis parkeren
  • Kleedkamer en douches aanwezig
  • Voor dit event is beschikking over een geldige QR-code in de CoronaCheck-app vereist

Kosten zijn per persoon € 65,00 exclusief btw voor het hele event en € 25,00 exclusief btw voor alleen de borrel & bites (deelname voor Event Inspiration partners is gratis). Inbegrepen zijn:

  • Padel… materiaal (vergeet niet je sportschoenen en outfit)
  • Pils… en alle andere (non-alcoholische) dranken gedurende het event
  • Pizza… en andere bites. Ja, ook in gezonde en vega-variant 😉
  • Prijs… als je wint natuurlijk!

Het wordt een heerlijke middag Event Inspiration-style! Zien we jou 4 oktober? We hebben maar beperkt plek, dus meld je snel aan, want vol is vol. Aanmelden kan HIER t/m vrijdag 24 september.

De balluh,
Team Event Inspiration