Venues

Een onvergetelijk event op een bijzondere locatie? Met een beetje lef, kies je voor LIEF.

Als je echt wat anders wilt… en dat wil je!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

LIEF Amsterdam is zo’n locatie die je gezien moet hebben, om er verliefd op te worden. Klinkt cheesy, maar het is echt zo. Deze voormalige busremise, net buiten de ring van Amsterdam, is edgy, arty en een beetje rebels. Het ademt kansen en doorbreekt barrières.

Niet enkel voor de onvergetelijke feestavonden die hier in het weekend worden gegeven, maar juist voor corporate events waar je nog lang aan terugdenkt.

Courtyard Helikopter overdag LIEF Amsterdam

Gevoel van (creatieve) vrijheid

Met 1.200 vierkante meter binnen en 2.000 vierkante meter buiten, heb je meer dan genoeg ruimte om compleet los te gaan met de conceptuele invulling van jouw event. Tegelijkertijd is LIEF Amsterdam al zo tof ingericht, dat het al meteen van zichzelf een unieke sfeer heeft. In totaal zijn 17 kunstenaars in volledige vrijheid aan de slag gegaan met ieder een eigen kunstwerk. Van neon-led tot griekse  goden en alles daartussenin. 

Dezelfde vrijheid heb je overigens ook als organisator. Zo heeft de locatie professionele partners, maar mag je ook zelf bepalen welke foodcateraar, technisch leverancier en andere event suppliers je inzet. Hoe fijn is dat?

Koppel binnen aan buiten en andersom

Events zijn er met een doel. Wat dat doel ook is, bij LIEF Amsterdam ga je dat doel zeker bereiken. Daarvoor kan je het hele binnen- en buitenterrein gebruiken. The Main, de oude busremise, is één van de twee grote binnenruimtes en biedt ruimte aan 1.500 gasten. Knal die loeigrote garagedeuren open en creëer buiten de perfecte plek voor een zomerse borrel of vergrootte beursvloer.

De vroegere werkruimte, nu The Pit genaamd, kan 500 personen kwijt en is met het aanwezige lichtkunstwerk de perfecte plek voor een feestje of als breakout ruimte. Nog meer subruimtes nodig? Check dan The Community, The Gold en The Red. Stuk voor stuk bijzondere ruimtes die voor uiteenlopende events geschikt zijn.

The Courtyard is het buitenterrein, geschikt voor 1.500 personen. Inclusief helikopter als decorstuk (ja echt!), een cocktailbar (hoezo perfecte meetingspot) en dakterras (insmeren voor je subsessie). Een speeltuin voor – zakelijke – creativiteit pur sang!

Authenticiteit en kwaliteit gaan hand in hand

Een event hosten als locatie kan iedereen. Sterk creatief uitpakken ook. Maar authentiek blijven, inclusief ruw randje, maar dan ook nog eens met een hoge kwaliteitsstandaard… dat doen er niet veel. Bij LIEF Amsterdam stralen ze lef uit en is het aan de achterkant allemaal strak geregeld.

Om die reden komen bekende organisaties, zoals TomTom, Holland Casino, GVB, PWC en AkzoNobel hier graag langs. Een recent hoogtepunt is het door Tonny Media georganiseerde Tonny Mania. Dat was een gigantische productie waarin de stijl van LIEF Amsterdam volledig werd omarmd en werd gebruikt als canvas voor een – als we het moeten geloven – legendarische avond vol entertainment, muziek en energie. Een speeltuin voor volwassenen zullen we maar zeggen!

Dus, wil jij jouw gasten een keer echt verrassen met een onderscheidende locatie, toon dan wat lef… en kies LIEF.

Beeld Frank Hekelaar, LIEF Amsterdam