Venues

Een kick-off evenement bij Gooiland is écht kicken!

Geef karakter aan jouw kick-off meeting

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Het is begin januari, de feestdagen zijn achter de rug en iedereen heeft zijn of haar goede voornemens uitgesproken. Top! Dan is het meteen tijd om ook op zakelijk vlak een goede start te maken. Hét moment om samen met collega’s tijdens een kick-off evenement de handen ineen te slaan voor een succesvol 2023.

Maar waar organiseer je zo’n bijeenkomst? Heel simpel; in Gooiland! Deze karaktervolle locatie biedt door de diverse zalen ruime mogelijkheden om van jouw evenement of kick-off een onvergetelijke start van het jaar te maken!

Verrassende kick-off in de avond

Gooiland heeft alles in huis om aan jouw kick-off evenement karakter toe te voegen. Geef jouw jaarplannen het podium op het podium van het authentieke theater waar plaats is voor 750 personen of kies voor de Cineac die geschikt is voor bijeenkomsten tot 300 personen. Maar nou gaan we wel heel snel naar de invulling van een ‘plenaire sessie’ toe. Want Gooiland biedt juist zoveel meer.

Wat te denken van een avond-ontvangst met bubbels in de Green Lounge, de centrale plek die overdag een heerlijke lichte ruimte is en ‘s avonds een sfeervolle borrelruimte. Hier kan je via een scherm ook meteen de thuisblijvers, hardwerkende collega’s op de zaak of buitenlandse medewerkers via een livestream bij het inhoudelijke dankwoord betrekken, zodat het echt een gezamenlijk proostmoment wordt. Om vervolgens de schuifdeuren te openen en te zien dat aan de andere kant van de ruimte een complete diner setting is opgesteld. Dat is nog eens programma-onderdelen in elkaar laten overvloeien!

Gooiland Events - Quint Feest - gerecht op bord

Van huiselijk tot show

Een kick-off evenement kan in verschillende sferen plaatsvinden. Kies jij voor Cineac voor een meer intieme huiselijke setting waarbij de theaterstoelen plaats hebben gemaakt voor bankjes, tafeltjes en bijbehorende tafellampjes? Of ga je voor de pracht en praal van het theater waar de verlichting met één druk op de knop is aan te passen in de bedrijfskleuren en je het hele podium ter beschikking hebt om jouw verhaal op sterke wijze over te brengen? En hoe gaaf is het om daarna naar je eigen private club te gaan!

Gooiland Hilversum | Cineac Lounge opstelling Photo

Van catering tot entertainment

Het voordeel van samenwerken met Gooiland is dat er al honderden events hebben plaatsgevonden. Dat zorgt dat het eventteam van Gooiland perfect weet wat goed (en minder goed) werkt. Van een silent disco in On Air (de boven de ruimte zwevende ruimte) tot grote teambuildingsactiviteiten waar de hele locatie wordt ingezet of een sportlesje bij de start. En van uitgebreid uitgeserveerd diner tot ludieke foodstands of verrassende walking dinners. Bij Gooiland word je volledig ontzorgd. En vergeet trouwens de mogelijkheid tot een hotelovernachting niet in het inpandig Gooiland Hotel.

Het kan wat dat betreft niet conceptmatig of gek genoeg bij Gooiland. Kijk, dat is nog eens kicken!

Beeld: Gooiland en Nunos Des Anjos