Een duurzaam festival organiseren doe je met Festiplant

Huur beeldschone solar energie, CO2 neutraal en maak je feest compleet

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Dat we tegenwoordig meer op onze ecologische voetafdruk moeten letten is geen nieuws. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw evenement zoveel mogelijk CO2 neutraal wordt? Wij vonden de oplossing voor het opwekken van groene energie.

Festiplant maakt de drempel naar een duurzaam festival of event zo laag mogelijk. Om dit te realiseren kwamen ze met een geweldig idee.

Ecoplant 

Bij het organiseren van evenementen wordt het steeds belangrijker dat er meer milieubewuste keuzes worden gemaakt. De vraag is alleen: hoe zorg je daarvoor? Daar heeft Festiplant iets fantastisch op bedacht namelijk: de Ecoplant. Deze CO2 neutrale zonneplant zorgt voor het opwekken van zonne-energie en dat is niet het enige! De plant is plug & play, voorziet elektrische apparaten van stroom en draait mee met de zon als een echte bloem. Met deze technologie worden alle zonuren optimaal benut om de meeste energie te vangen. Het perfecte model voor het assisteren van de elektronica zoals voor foodtrucks, E-lockers en powerbanks.

Ecoplant op festival los

Milieubewust opfleuren

Buiten dat dit concept geniaal is, ziet de bloem er ook nog fraai uit. Het maakt je event een stukje vrolijker en draagt bij aan een duurzame wereld. Door het gebruik op een zichtbare locatie laat je de bezoekers zien dat je evenement bewust bezig is met duurzaamheid. Hierdoor creëer je bij iedereen extra aandacht voor het milieu. Als je de Ecoplant huurt kan je rekenen op 24/7 service. Hoe top is dat?! Met deze zonnefabriek helpen jij en je event mee aan een schonere wereld.

Ga samen met Festiplant voor een milieuvriendelijk festival of event.

Ecoplant in de zon

Beeld: Festiplant