Do-not look away; Personaliseerjedonut.nl maakt smaakvolle blikvangers

Van 25 tot 8.000 stuks

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

In een wereld waar vitaliteit de boventoon voert, is het soms letterlijk lekker om even te cheaten. Waarom niet? Moet kunnen toch. 

Maar als je dat doet, doe het dan goed. Met bijvoorbeeld de op maat gemaakte donuts van Personaliseerjedonut.nl. Je likt je vingers erbij af!

Een gepersonaliseerde traktatie

Donuts… wie vindt ze niet lekker? Precies, deze allemansvriend vindt vaak gretig aftrek. Helaas hebben veel donuts zo’n nat laagje; het teken dat ze uit de vriezer komen. Zonde, want het kan zoveel lekkerder. En op maat! 

Simpelweg een zoete versnapering op een event, een donutwall als eyecatcher op je beursstand of juist het vieren van de nieuwe bedrijfskleuren en logo? Het kan allemaal met Personaliseerjedonut.nl.

De donuts zijn in verschillende smaken verkrijgbaar: witte chocolade, melkchocolade, pure chocolade, pistache, sinaasappel, aardbei, kers, limoncello en advocaat. De logo’s worden geprint met een foodprinter, zodat die volledig eetbaar is. Verder hoef je alleen maar aan te geven welk aantal je nodig hebt en welke kleuren je terug wilt zien. Laat het vervolgens aan eigenaresse Charlotte over om er een waar kunstwerk van te maken. Zelfs inclusief een pipetje whiskey, zoals voor het whiskeymerk Monkey Shoulder. Tof he?!

Van kleine aanvragen vanaf 25 stuks tot grote aantallen in de vele duizenden stuks… Charlotte draait haar hand er niet voor om. Oja, extra reden waarom donuts zo interessant zijn om uit te serveren of als geschenk weg te geven; ze zijn dagvers en hoeven niet in de koelkast te worden bewaard. Sterker nog, juist niet, want dat gaat ten koste van de smaak!

Beeld: Personaliseerjedonut.nl