Networkapp Connecting Knowledge

Online event- en community platform waarin verbinden van kennis centraal staat

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Networkapp online event

Er zijn zat online platformen te vinden voor jouw live, hybride of online events. Maar heel eerlijk; hoe geweldig ze ook zijn, het echt ‘connecten’ met en tussen gasten staat vaak niet aan de basis van de tool. Dat is volledig anders bij Networkapp, waar de focus vooral ligt op netwerken, verbinden en interactie. Geloof ons, dat maakt dit platform absoluut uniek in zijn soort. En heel relevant voor eigenlijk elke online, hybride of live meeting!

Networkapp_illustratie_netwerken
Networkapp_onsite_production
Networkapp_onsite_laptop
Virtuele huiskamer Business Travel Networkapp
huiskamer Networkapp
Networkapp_onsite_online
Networkapp_YourBroadcast_production
Networkapp_onsite_production

Het maximale halen uit events

Elma Bassa en Margriet de Groot, co-founders van Networkapp, hebben een achtergrond in respectievelijk duurzame productinnovatie en diensteninnovatie. Inderdaad, van origine geen appbouwers. Maar dat maakt de producten juist zo onderscheidend. De visie is volledig gericht op:

1) kennis verbinden, zodat deelnemers echt geholpen worden met hun persoonlijke vraagstuk;

2) opdrachtgevers helpen verwachtingen te managen, zodat goede content wordt gecreëerd;

3) alle stakeholders bij netwerk betrekken, zodat zij aansluiten op behoefte van deelnemers.

Het klinkt zo logisch, maar hierdoor wordt door Networkapp met al haar producten en diensten de drempel om te netwerken en kennis uit te wisselen enorm verlaagd. Daar plukken niet alleen de gasten de vruchten van, maar ook jij als opdrachtgever!

huiskamerbeelden met Networkapp
Networkapp_Multiplatform_wit
Networkapp_Floorplan
Networkapp_Floorplan
Networkapp_Onsite_EAES
Networkapp_onsite_eventfeed

Online samenkomen

Afhankelijk van de vraag hoe je mensen wilt verbinden, biedt Networkapp diverse netwerk-opties. De meest persoonlijke vorm is de ‘Huiskamer’ waarin je met maximaal tien personen in een op maat vormgegeven huiskamer aan tafel zit. Het is echt zo dat deze visuele uitstraling meteen zorgt dat je je op je gemakt voelt, waardoor gesprekken veel dieper gaan.

De uitgebreide versie is de Talkshow waarin de tafel nog steeds de basis vormt, maar waarin 150 deelnemers online meekijken en de moderator de mogelijkheid heeft hen aan tafel te laten aanschuiven. Een slim alternatief is de Netwerkcarrousel waarin je mensen kan laten speeddaten of ze in sessies kunt indelen. Wil je je jouw event liever live streamen vanaf welke locatie dan ook, zonder een streaming studio in te hoeven zetten, dan krijg je met YourBroadcast de professionaliteit van een livestream studio met de betrokkenheid van een echte bijeenkomst.

Networkapp_YourBroadcast
Networkapp_YourBroadcast

Bouwen aan communities

De genoemde toepassingen zijn perfect stand alone of als onderdeel van het hele event platform voor een groter online event in te zetten. Je neemt dan een event omgeving af, die je ruim voor het event openstelt en ook nog een maand na het event openblijft voor maximaal netwerken. Wil je optimale betrokkenheid creëren bij je doelgroep, dan zet je Networkapp in voor een Stretched Event of community-building. Dan heb je ineens een engagement tool die perfect werkt om op informele wijze een hoge betrokkenheid met diverse contactmomenten te creëren bij jouw doelgroep. Of het nou een genootschap is, een ondernemersclub of een multinational met diverse vestigingen.

Networkapp_Talkshow

Network creates great work

Gaat het al een beetje duizelen als je alle mogelijkheden leest? Dat snappen we. Dan hebben we het nog niet gehad over alle mogelijkheden rondom een persoonlijk workshopprogramma, live voting, business tinder en wat al niet meer.

Heel eerlijk; Networkapp biedt zoveel mogelijkheden voor, tijdens en na een event dat dat niet op één A4’tje is uit te leggen. Maar wat ons wel duidelijk is: Networkapp heeft een unieke benadering die zorgt voor meer verbinding en daarmee een beter resultaat van jouw event of community. En daar worden wij heel blij van!

Kenmerken

 • Bijzondere toepassingen in onderscheidend platform
 • Alles gericht op verbinden van gasten, opdrachtgever en stakeholders
 • Zowel voor eenmalige events als langdurige trajecten
 • Live, online en hybride inzetbaar

Eigenschappen

 • Specialisme
  Event Apps Online Events Hybride Events Live Events

Branchenieuws van Networkapp Connecting Knowledge

 • Networkapp_YourBroadcast

  Networkapp introduceert ‘vanaf elke locatie professioneel streamen’ met YourBroadcast

  9 november 2021