De pop-up uitnodiging voor jouw roadshow of event na verhuizing

Jouw event knallend introduceren

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Je hebt gelijk; de pop-up uitnodiging is niet nieuw. Toch vinden we deze variant te leuk om niet te melden, omdat die geschikt is voor een aankondiging van specifieke events.

Even kort en krachtige inspiratie. Lekker toch?

Eyecatcher die je in beweging brengt

Deze pop-up uitnodiging komt in een vierkante envelop (netjes door de brievenbus). Maak je het lipje van de envelop open, dan schiet er ineens een vrachtwagen uit. Klinkt zo simpel. Is het ook, maar ook doeltreffend!

Want stel dat jij relaties wilt uitnodigen voor een roadshow waarin jij naar hen toe komt, dan is dit toch een heerlijke aankondiging. Volledig gebrand in jouw huisstijl. Met de envelop meteen dienstdoend als weg waar je de vrachtwagen met de banden precies in de voorgesneden openingen kunt plaatsen. Wedden dat deze uitnodiging niet meteen in de prullenbak beland? Mooi, blijf je lekker lang in top of mind bij je relatie!

Natuurlijk is deze uitnodiging ook erg geschikt als uitnodiging voor een transportbedrijf, een open dag op een locatie met veel vrachtwagens, voor een openingsevent na een verhuizing van jouw bedrijf of voor een kick-off waarin je iedereen ‘in beweging’ wilt krijgen. Afijn, genoeg linkjes te bedenken. Bovenal gewoon een leuke eyecatcher die nog eens zeer betaalbaar is.

Popt dit idee binnenkort ook bij jouw volgende brainstorm op?

Beeld: Locomail