Creëer met Relooped gebreide sjaal of plaid met jouw handgeschreven quote of tekening

Uniek in Nederland, en daarbuiten!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Relooped

Wat is Instagram soms toch een heerlijk vangnet voor inspiratie. Een betaalde post van gebreide sjaals kwam voorbij op onze feed. ‘Boeiuh’ zou je denken. Maar wij dachten verder en zagen de mogelijkheid Relooped in te zetten tijdens een (communicatietraject van een) event.

We klommen in de telefoon en kwamen erachter dat de productie zo uniek is, dat er maar één organisatie is die dit kan leveren. Kijk, dan willen wij daar over schrijven!

Nergens anders te vinden

Andreas, mede-eigenaar van Relooped, is het bedrijf samen met zijn vrouw begonnen. Ze was als fashion-designer gespecialiseerd in breimode. Met de gedachte dat een breisteek als een pixel van een printer kan worden gezien, werd Relooped opgezet; een bedrijf waar je custommade design wordt gebreid tot mooie producten. 

Heel erg mooi bedacht, maar ga het dan maar eens uitwerken. Uiteindelijk bleek dat tot ver over de landsgrenzen, in Slovenië, een fabrikant met industriële breimachine het net zo’n geweldig idee vond. Het gevolg is een unieke samenwerking van zeer persoonlijke eindproducten die je nergens anders tegenkomt! 

Ontwerp je eigen sjaal, plaid of deken

Wat wij gaaf vonden zijn de foto’s van kinderen die een tekening omhoog houden, terwijl zij een sjaal dragen met datzelfde ontwerp. Geen print, maar een echte zacht katoenen breisel. 

Leuk zo’n tekening, maar dat kan dus ook iets heel anders zijn. Hoe gaaf is het namelijk om tijdens de kick-off meeting een sjaal te geven aan alle medewerkers waar hun zelfgeschreven persoonlijke doel voor volgend jaar op staat. Een handige dagelijkse reminder die je elke dag bij je draagt op weg naar je werk. 

Of vraag alle medewerkers binnen jouw organisatie een handgeschreven quote in te leveren met hoe zij het bedrijf komend jaar naar het volgende niveau gaan helpen. Verzamel al die quotes in één groot ontwerp en ontwerp één groot plaid, zodat daar alle ‘acties voor 2025’ op staan. 

Ook tof: zet Relooped in als prijs voor kinderen tijdens een open dag. Teken het bedrijf waar je ouders werken en de leukste inzendingen ontvangen in het natraject een plaid met daarop het ontwerp. 

Hoe zou jij Relooped inzetten? Check snel de mogelijkheden!

Relooped 6

Beeld: Relooped