Venues

Amare verrassend interessant voor events van 100 tot 350 personen

Grootse impact met kleinere evenementen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Amare heeft in korte tijd bij veel eventprofessionals een blijvende indruk achtergelaten. Enerzijds door de imposante uitstraling van het buitenaanzicht. Anderzijds door de veelzijdigheid die het pand met zijn tien zalen en foyers biedt.

Om die reden weten veel organisatoren hun weg te vinden naar Den Haag, zowel voor de grote events van 350+ gasten en de kleinere bijeenkomsten tot 100 personen. Wat opvalt is is dat de locatie minder goed wordt gevonden voor de tussengroep van circa 100 tot 350 personen. Zonde, want ook voor die doelgroepen is Amare enorm geschikt!

De nieuwste snufjes

Natuurlijk zijn de Concertzaal en het Danstheater erg indrukwekkend met hun capaciteit van 1.500 en 1.300 personen. Maar weet je dat de locatie met Amare Studio een mooie zaal heeft waar je ook met kleinere groepen perfect terecht kunt? De ruimte is normaal het domein van het Residentie Orkest. Echter als ze niet repeteren, dan is het een hele fijne ruimte voor jouw evenement. Waarom? Wat dacht je van de inschuifbare tribune voor 100 personen (totale capaciteit 300 gasten in theateropstelling), het daklichtraam dat een lichte atmosfeer biedt, en de houten wanden voor een enigszins Scandinavische ‘look en feel’.

Maar dat is niet alles! Amare Studio heeft een balkon die je kunt inzetten voor een toffe opening, een verrassingsact of een opvallende spreker. Verder is de zaal voorzien van het nieuwste licht en geluid en zijn de aanwezige trussen in het dak heel gemakkelijk te verplaatsen. Kortom, niet enkel interessant voor een congres, maar ook voor een informele borrel of chique sit down diner.

AMARE zakelijke verhuur - beeld De Schaapjesfabriek Beeld: De Schaapjesfabriek
VanderMaarel-Eventstyling-Amare-DenHaag-ronde tafels en lange statafels - beeld VanderMaarel-Eventstyling-Amare-DenHaag-inrichting zaal in dinersetting wit- Beeld: Jeancarlo Nunes dos Anjos Beeld: Jeancarlo Nunes dos Anjos
VanderMaarel-Eventstyling-Amare-DenHaag-dinersetting-Beeld: Jeancarlo Nunes dos Anjos Beeld: Jeancarlo Nunes dos Anjos

Breakie breakie

Gebruik je Amare Studio als plenaire zaal voor een presentatie, dan wil je waarschijnlijk ook nog in groepen uitéén. Dat kan perfect met het vergadercentrum op de 1e verdieping. Klinkt misschien ver, maar omdat de Studio pal naast de roltrappen is gelegen ben je er supersnel!

Kan je daar mooi ‘subben’ in één van de zes zalen met flexibele wanden met plek voor gemiddeld 40 tot 80 personen (en geschakeld 150 personen). Nog meer subruimtes nodig? Dan zijn die slechts één roltrap verderop. En heb je geen extra zalen nodig, maar wil je gasten wel buiten Amare Studio ontvangen dan kan dat in de op dezelfde verdieping gelegen Foyer 3.

Foyer 3 Amare © De Schaapjesfabriek

Zoveel te bieden

Het team van Amare heeft naast alle facilitaire mogelijkheden nog veel meer te bieden. In het hele gebouw is narrowcasting aanwezig, zodat gasten in één keer op de juiste bestemming aankomen. Sowieso mag je op deze locatie helemaal los met signing en branding. Lekker hoor!

Ook lekker is de op plant based en zero waste georiënteerd catering van de in house cateraar. Dat betekent een even verantwoord, gevarieerd als vooral ook heerlijk culinair voorstel! Die duurzame gedachte wordt trouwens in het hele pand doorgetrokken door onder andere het gebruik van zonnepanelen en een grijswatersysteem.

Om al die redenen is Amare een zeer gewaardeerde locatie bij veel opdrachtgevers. Ben jij binnenkort de volgende die langsgaat voor een locatiebezoek?

Beeld: Schaapjesfabriek en Jeancarlo Nunes dos Anjos