3x duurzame sterren die stralen op het water voor jouw event met Oceandiva

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

De drie varende evenementenlocaties van Oceandiva stralen duurzaam op de Nederlandse, Belgische en Duitse wateren. Van schepen die varen op 100% HVO 100 Biobrandstof tot aan een volledig elektrisch aangedreven evenementenschip. Het doel: CO2-neutrale en fossielvrije evenementen organiseren.

Ben je op zoek naar een locatie die duurzaamheid en onvergetelijke ervaringen combineert in het hart van jouw favoriete stad? Stap dan hier aan boord en creëer ‘A world apart’.

100% elektrisch aangedreven

De nieuwste ster uit de vloot, Oceandiva Nova, is dé duurzame aanjager. De Oceandiva Nova is 100% elektrisch aangedreven en beschikt over een batterijsysteem van 2,2 megawatt, ondersteund door een geavanceerd Power Management System. Voor veiligheid en noodstroom is het schip uitgerust met een geavanceerde back-up generator, die draait op HVO 100 biobrandstof en DEX ecologische motorolie.

Oceandiva Fotograaf: MichielTon.com

Green Award | Platinum label

De Oceandiva Nova is tevens bekroond met het prestigieuze Platinum label van Green Award. Het Platinum label is de hoogste certificering van Green Award voor rederijen die zich inzetten voor milieubescherming, veiligheid en kwaliteit. Deze onderscheiding bevestigt Oceandiva’s toewijding aan duurzaamheid in de Nederlandse, Belgische en Duitse evenementenbranche.

Oceandiva Nova Oceandiva Nova

Een eco-vriendelijke toekomst

Oceandiva is toegewijd aan het vooroplopen in duurzame maritieme innovaties. Het prestigieuze Green Award label, dat steeds vaker een vereiste wordt voor aanlegplaatsen, onderstreept haar leiderschap in deze beweging. Waar Oceandiva’s schepen ook aanmeren -van Nederland tot België en Duitsland- wordt ernaar gestreefd om direct aan te sluiten op (groene) walstroom, en in de thuishaven zijn de schepen zelfs continu verbonden met deze duurzame energievoorziening. Oceandiva is enorm trots op het geavanceerde PureBlue INNOPACK++ waterzuiveringssysteem aan boord van de Oceandiva Nova. Dit systeem transformeert afvalwater tot het zuiver genoeg is om terug te geven aan de natuur. Het is een cruciaal onderdeel van Oceandiva’s toewijding aan een eco-vriendelijke toekomst en een belangrijk onderdeel van haar duurzaamheidsstrategie. Dit initiatief wordt steeds vaker erkend en omarmd door lokale overheden in de steden waar ze opereren, en Oceandiva kijkt ernaar uit om deze positieve veranderingen in jouw stad te brengen.

Oceandiva Oceandiva Original

100% HVO100 biobrandstof | 90% minder C02

Ook met de andere schepen kiest Oceandiva voor duurzaamheid. De Oceandiva Original en Oceandiva Futura, varen beide op 100% HVO100. “Deze vooruitstrevende bio-brandstof, vervaardigd uit 100% gecertificeerde afval- en reststromen, vermindert CO2-uitstoot met maar liefst 90%”, vertelt Mandy Berding, Managing Director van Oceandiva. Bovendien draagt deze biobrandstof bij aan een schonere luchtkwaliteit door de uitstoot van fijnstof- en stikstofdeeltjes te verminderen.

Oceandiva Oceandiva Futura

Oceandiva aan kop op de groene golf in de evenementenbranche

Oceandiva neemt de planeet dus niet voor lief; ze neemt juist het voortouw voor duurzame events op het water. Ben jij voor jouw bedrijfsfeest, productpresentatie, roadshow of congres op zoek naar een duurzame eventlocatie in het hart van jouw favoriete stad? Neem dan contact op via info@oceandiva.eu of bezoek de website.