100% biologisch afbreekbaar en plasticvrij polsbandje van Marie Bee Bloom zijn erg b(l)oeiend

Bloom the world together

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Schreven we enkele maanden geleden nog over Plantjebandje, nu kwamen we dankzij Marie Bee Bloom het volgende duurzame polsbandje tegen. 

Ook 100% afbreekbaar, ook inclusief bloemzaadjes, maar verder totaal anders.

Duidelijke duurzame missie

Marie Bee Bloom heeft een missie: namelijk de wereld in bloei zetten. Daarvoor ontwikkelt zij in Nederland, met lokale grondstoffen, 100% biologisch afbreekbare producten met bloemenzaadjes. Plant de producten na gebruik en geniet van de bloemen. Iets terug doen voor de natuur én de bijen was nog nooit zo leuk en gemakkelijk!

Marie Bee Bloom polsbandjes close-up

Polsbandjes zonder afval

Het toffe van deze polsbandjes is dat ze er uitzien als de reguliere (eendaagse) polsbandjes die je veelal op festivals, maar ook voor VIP-gasten en crew op evenementen ziet. Alleen dan duurzaam én zonder ‘stukje plastic’ dat je eraf moet trekken om het bandje aan zichzelf te kunnen bevestigen. 

Marie Bee Bloom heeft namelijk overal aan gedacht! Het polsbandje sluit middels een ‘sticky strip’ (weet je het nog… net als ‘vroeger’ bij een postzegel). Echt 100% plastic vrij en daarom – naar eigen zeggen – de aller-aller-duurzaamste bandjes van dit moment.

Marie Bee Bloom polsbandjes sticky strip

Maatwerk mogelijk

Zo kleurrijk als het gesprek met Marianne van Marie Bee Bloom was, zo kleurrijk zijn ook haar polsbandjes. Ze zijn er in zeven verschillende kleuren, maar ook maatwerk is mogelijk. Zowel voor kleine als grote oplages zijn de prijzen ons inziens aantrekkelijk. En met een kleine twee weken levertijd ben jij zelfs tot op het laatste moment goed geholpen.

Let’s bloom the world together met de duurzame afbreekbare polsbandjes van Marie Bee Bloom!

Marie Bee Bloom Marianne
Marie-Bee-Bloom-polsbandjes-maatwerkmogelijkheden

Beeld: Marie Bee Bloom