Flint theater, evenementen en congressen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Flint biedt het perfecte podium voor grote bijeenkomsten

Zoek je voor jouw evenement een theater, dan is er keuze genoeg in Nederland. Maar slechts heel weinig daarvan bieden een intieme klassieke theaterzaal voor 800 gasten, een moderne multifunctionele zaal voor maximaal 1250 personen én meer dan zeven subzalen. Zoek je daarnaast centrale ligging (Amersfoort is het geografische middelpunt van Nederland!), goede bereikbaarheid (parkeergarage op tien stappen afstand en busverbinding voor de deur) en een gepassioneerd team vol expertise? Dan is Flint al vanaf 100 personen the way to go!

Jouw event in de spotlights

Vanaf het begin heeft Flint naast de theaterprogrammering een sterke focus op zakelijke events. Ze verwelkomden als één van de eerste theaters organisatoren voor bijeenkomsten. Inmiddels is er een compleet eventteam dat zich hier dedicated op richt en staat alles in dienst van jouw evenement.

Vanaf het eerste belletje werk je met dezelfde contactpersoon. De eventcoordanitoren zijn zeer betrokken om van jouw bijeenkomst een memorabele ervaring te maken. Verder zijn de technici in vaste dienst voor optimaal resultaat en voel je hun passie en ervaring als ze met je meedenken om het perfecte podiumplaatje te creëren.

Ook op culinair vlak wordt uitgepakt; de eigen chefs zorgen voor smaakvolle concepten en doordat alles in house is georganiseerd kan er tot op het laatste moment geschakeld worden over aan te passen aantallen en dieetwensen.

Flint - Horeca - Lekkers
Flint - Rabobankzaal - diner op het toneel
Flint team evenementen en congressen

Het theater dat alle kanten op kan

Wat bijzonder is aan Flint is dat deze locatie multifunctioneel inzetbaar is en dat tegelijkertijd ook onwijs veel mogelijk is. Youp van ’t Hek noemde de Rabobank Theaterzaal ‘weldadig’ en dat snappen we; de ruimte straalt door de bouw en rode stoelen veel warmte uit, terwijl je er toch met 800 gasten terecht kunt.

Daartegenover is er de AFASzaal. Deze heeft een industriële uitstraling en biedt door de vlakke vloer en in te schuiven stoelen veel flexibiliteit, maar blijft opvallend genoeg in alle mogelijkheden erg sfeervol. Verwacht verder geen suffe breakout rooms. Flint laat je uiteen gaan in één van de acht subruimtes, waaronder de foyers, de artiestenfoyer, maar bijvoorbeeld ook in de laad & losruimte. Hoe tof is dat?!

Van een congres met een plenaire zaal, beursvloer en subruimtes tot een personeelsfeest waar het dak er vanaf gaat; bij Flint bieden ze het podium om onvergetelijke herinneringen te creëren!

Beeld: Flint

ZALEN (9)
Rabobank Theaterzaal
804
AFAS zaal
240
66
50
800
1250
288
Zaal 1
54
32
30
90
30
Zaal 2
48
32
26
90
30
Zaal 3
24
16
16
30
16
Zaal 4
24
16
16
25
16
Theaterfoyer 1e balkon
30
16
18
75
24
Theaterfoyer 2e balkon
48
52
46
140
40
Panorama Lounge
30
16
18
75
24
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • Twee sfeervol (multifunctionele) zalen + acht subruimtes
 • Super centraal gelegen in Nederland
 • Dedicated eventteam, inclusief eigen horeca en technici
 • Goed bereikbaar met auto en OV

Eigenschappen

 • Ligging
  In het stadscentrum
 • Bereikbaarheid
  Bereikbaar per openbaar vervoer Eigen parkeergelegenheid Nabij treinstation
 • Faciliteiten
  (Dak)Terras Airconditioning Audio visuele middelen Binnenruimte Buitenruimte Catering Exclusiviteit mogelijk Geluidsinstallatie Invalidentoegankelijk Plug & Play Restaurant Theater Tuin WIFI
 • Geschikt voor
  Bedrijfsborrel Bedrijfsfeest Beurs & Expositie Congres Diner Festival Gala & Awardshow Indoor (Sport) Activiteit Kick-off Meerdaagse Bijeenkomst Productpresentatie Relatie Evenement Training Vergadering Workshop

Locatie Flint theater, evenementen en congressen

Branchenieuws van Flint theater, evenementen en congressen

 • Manon-en-Paul-FLINT (1)

  Flint verloot intiem concert bij bestelling Valentijnsdiner

  27 januari 2021
 • 4 vrouwen met strijkinstrumenten voor optreden - Ragazze Quartet

  Flint organiseert driedaags live muziekfestival September Me 2020

  1 september 2020