branchenieuws

Flint verloot intiem concert bij bestelling Valentijnsdiner

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Manon en Paul - FLINT

Flint verloot aankomende maand een concert bij iemand in de voortuin. De Amersfoorters Manon & Paul geven dit intieme concert voor één van de bestellers van het Take Away Valentijnsdiner.

Muziek in eigen tuin

Het Take Away Valentijnsdiner van Flint is een culinair driegangendiner waarbij je thuis alleen nog maar de finishing touch hoeft te verzorgen. De meeste voorbereidingen zijn door de chef-kok van het theaterrestaurant al gedaan. Op het menu staat een driegangendiner met onder andere oesters, garnalen en cheesecake. Er kan gekozen worden uit een normale en een vega variant.

Manon & Paul zijn twee gepassioneerde muzikanten die elkaar gevonden hebben in het leven én in de muziek. In een relaxte intieme setting spelen zij akoestische covers van bekende en minder bekende artiesten, in een eigen versie. Tijdens dit intieme concert zullen zij romantische liedjes laten horen in een gezellige setting bij iemand in de voortuin.

Om kans te maken op het privéconcert van Manon & Paul, hoef je alleen maar het Take Away Valentijnsdiner te bestellen. Het diner is 24 uur per dag te bestellen via deze link.