Venues

UP Events slaat met tweede locatie, UP Amsterdam Weesp, een hole in one

Twice the fun

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

UP Events staat al jaren bekend als die geliefde full-service evenementenlocatie in Amsterdam West waar je terecht kunt voor zakelijke events zoals vergaderingen, congressen, personeelsuitjes en feesten. Sinds vorige week hebben ze officieel een tweede locatie en die biedt nóg meer mogelijkheden voor jouw bijeenkomsten. 

Voormalig Golfbaan Weesp is namelijk in handen van de vier eigenaren van UP Events, wiens handen jeuken om deze locatie om te toveren tot een even zo toffe UP-locatie. Inclusief behoud van de golfbaan, dus met extra kansen voor verbindende teambuilding activiteiten. Wij waren bij de opening en hadden weinig moeite om overtuigd te worden over de aantrekkingskracht van deze locatie! 

Gunstig gelegen tussen Amsterdam Zuid en ‘t Gooi

Ruim anderhalf jaar geleden spraken de eigenaren hun ambitie uit om een extra UP-locatie te creëren. Zo’n 25 plekken werden bezocht; van kavels tot bestaande locaties. Uiteindelijk viel de keuze op deze locatie in Weesp. “Toen we hier kwamen, voelde het meteen goed,” aldus mede-eigenaar Pim ten Broeke. “Een buitenlocatie met veel potentie, sportieve uitstraling, gelegen in het groen met natuurlijke materialen. De perfecte plek om ludieke teambuilding en events te organiseren. En dat ook nog eens strak tegen de Utrechtse provinciegrens, dus gunstig gelegen.”  

Ruime mogelijkheden voor vergaderingen, feesten en uitjes

We waren blij een uitnodiging voor de opening te ontvangen, want we wilden het weleens met eigen ogen ervaren. Op het grote parkeerterrein (gratis parkeren!) werden we door ‘de taxi’ van Feestcaravan feestelijk welkom geheten en voor de ingang afgezet. De trotse eigenaren gaven ons een golfbal met UP-logo… “die zou later goed van pas komen,” zeiden ze. 

Het CLUPhuis ziet er sfeervol uit, inclusief chesterfield-banken, een mooie bar en uitzicht over het groen. We liepen snel door naar de spiksplinternieuwe zandkleurige stretchtent, Fairway genaamd, die op een strak plateau is geplaatst. “Ideaal voor feesten tot 500 personen en plenaire presentaties tot 400 personen. Met nog eens de mogelijkheid het met 150 m2 uit te bouwen.” 

Dat ze bij UP Events trots zijn, bleek wel tijdens de welkomstspeech. En terecht als je het ons vraagt. Zeker als je bedenkt dat er nog een boardroom voor 10 personen is en je op de eerste verdieping in de zaal UPstairs terecht kunt met 80 man plenair of 125 personen in feestopstelling. “Verder hebben we nog veel meer plannen voor de 8 hectare grond, dat tal van mogelijkheden biedt voor onder andere teambuilding activiteiten, zoals men ook bij ons in ‘West’ gewend is.”

Muziek-DJ-trompet-UP-Amsterdam-Weesp-Fotograaf-Dennis-Bouman

Hier krijg je energie van

Terwijl sommige gasten zichtbaar genoten van de heerlijke gerechten vanaf de grote Smoker op het terras, gingen wij op onderzoek uit waar we die golfbal konden inzetten. Wat bleek; er stonden enkele oude autobussen met een target opgesteld op de baan. Aan ons om te kijken of we met een flinke slag ‘in de roos’ schoten. Een te gekke activatie die meteen het DNA van UP Events toonde. Het team weet perfect te zorgen voor de juiste energie voor jouw event. 

UP Amsterdam Weesp is een volwaardige eventlocatie in het groen met een prachtige stretchtent, goede binnenlocaties voor meetings en een veelvoud van vertrouwende teambuilding activiteiten. Dat gecombineerd met een goede bereikbaarheid en gratis parkeren, is het gras hier vast groener dan bij de buren. Dus hUP, spring in die auto en ervaar wat deze tweede UP-locatie voor jouw event kan betekenen!

Beeld: Dennis Bouman