Venues

UP Events biedt 45.000 m2 fun én netwerken voor jouw bedrijfsfeest of congrestival

500+ events komen hier perfect tot hun recht

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Over ‘only way UP’ gesproken; zes jaar geleden begon UP Events met één kleine romney-loods en enkel escaperooms. Binnen korte tijd groeide de organisatie naar complete arrangementen voor events & teambuilding, inclusief cateringfaciliteiten. Vervolgens kwam met het plaatsvinden van INSPIRE Festival in 2019 een nieuwe uitdaging in zicht, namelijk die van het faciliteren van grote bedrijfsfeesten en congrestivals.

Inmiddels zitten we in 2023, bestaat UP Events 6 jaar en draaien ze ook voor deze grote aanvragen hun hand niet meer om. Dat maakt de locatie enorm geschikt voor organisaties met 500+ medewerkers die zin hebben in fun, netwerken en culinair genieten. Spreekt dit jou aan?

Bedrijfsfeesten

Op het 45.000 vierkante meter grote terrein is bijna niets onmogelijk. Door de indeling en de vele losse ruimtes en activiteiten kunnen verschillende kleine bijeenkomsten en programmaonderdelen prima naast elkaar plaatsvinden. Maar echt tof wordt het als de hele locatie dedicated voor één organisatie wordt ingezet. Zie je het al voor je? Een groot bedrijfsfeest of festival waar jouw medewerkers elkaar ontmoeten tijdens unieke VR-, arcadehal- en lasergame ervaringen, verwend worden met allerlei lekkers uit eigen keuken en volledig uit hun dak gaan op heerlijke muziek.

Ga je de organisatie aan samen met UP Events, dan ben je verzekerd van een event op hoog niveau vol fun én inhoud. Inhoud? Zeker, door middel van het eventcanvas wordt samen met jou gekeken hoe de kernwaarden en DNA van de organisatie in het feest worden verwerkt. Zoals bijvoorbeeld het Winter Festival voor 700 medewerkers van de scholenstichting TWIJS die een hele dag genoten van tal van fun games, muziek en food & drinks. Of wat te denken van het 25 jaar jubileum van ROC waarbij ruim 2.500 medewerkers deelnamen aan 25 activaties, uitmondend in een grote party.

Overigens is UP Events niet enkel voor de zomermaanden interessant, want ook een winterfestival werkt verbazingwekkend goed! Denk winter olympics, denk vuurkorven, denk ijssculpturen maken, denk warme chocomelk… je snapt hem?!

Up-Events_buiten-feest-scaled.jpg
Up Events_presentatie

Congrestivals

Wat het team van UP Events op feestgebied kan, kan ze ook met een inhoudelijk sausje overladen. Congrestivals, een congres in festivaljasje, groeit aan populariteit: een dag vol learnings en netwerken in laagdrempelige festivalvibe. De locatie leent zich voor plenaire sessies tot 400 personen en gezamenlijk overdekte openingen tot 1.000 personen. Sowieso geldt voor UP Events dat er zoveel binnen- en overdekte ruimtes zijn dat ‘een slecht weer scenario’ geen plan B, maar gewoon nog steeds een plan A is! Met een congres- of eventgame gieten ze er nog een interactieve topping overheen. Kennisoverdracht en verbinden is nog nooit zo leuk geweest.

Het fijne is dat UP Events high level activiteiten, activaties en totaalprogramma’s in huis heeft. Inclusief het culinair programma; het eigen keukenteam staat klaar om jouw gasten van achter grote houtgestookte bbq-smokers en live cooking stations te verwennen!

Up_Events-festival-scaled.jpg
Up Events_Welkom

UPlifting

Locaties onder de rook van Amsterdam waar je vrij kunt parkeren, gebruik kunt maken van diverse binnen- en buitenlocaties en waar tal van hoogwaardige activiteiten vast aanwezig zijn, zijn spaarzaam. UP Events heeft het allemaal… en meer!

Ben je benieuwd naar wat UP Events voor jou kan betekenen, dan zit er maar één ding op; een locatiebezoek, zodat ook jij overtuigd wordt van de mogelijkheden.

Beeld: UP Events