UP Amsterdam Weesp

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

UP Amsterdam Weesp biedt teambuilding, meetings en bedrijfsfeesten in én op het groen!

UP Amsterdam Weesp, ook wel bekend als Golfbaan Weesp, ligt in een prachtige groene omgeving tussen Amsterdam Zuid en het Gooi.

Echt een unieke plek van maar liefst 80.000 m2. De locatie biedt tal van mogelijkheden om jouw event te organiseren. Met een eigen stretchtent inclusief alle faciliteiten voor maar liefst 400 personen. Tot een meeting ruimte met balkon en rondom uitzicht op de golfbaan voor maximaal 12 personen. Zoals ook op onze locatie in de Tuinen van West, willen we hier onvergetelijke en unieke ervaringen creëren met als uitgangspunt; fun & verbinding!

Openingswoord-Pim-ten-Broeke-UP-Amsterdam-Weesp-Fotograaf-Dennis-Bouman

Let's meet!

Bij UP Amsterdam Weesp is alle ruimte voor verschillende vergaderarrangementen, inclusief een halve of hele dag vergaderen. In het CLUPhuis kan je op de 1ste verdieping terecht voor meetings in UPstairs tot 80 personen in plenaire opstelling en feesten tot 125 personen. Gecombineerd met uitzicht op de groene omgeving en een eigen balkon is dit een heerlijke plek om te vertoeven.

Voor kleine meetings tot maximaal 12 personen is op de 1e verdieping ook nog de Boardroom; tevens inclusief eigen balkon. Nice!

De Fairway is de vast aanwezige stretchtent van 15 x 20 meter gelegen aan de waterkant van het terrein inclusief een prachtig terras. Exclusie het buitenterras kan je hier terecht voor 400 personen.

UP Events staat erom bekend om meetings te combineren met een toffe activiteit. In de ochtend vergaderen, in de middag ruimte voor teambuilding en de dag afsluiten met een borrel of barbecue.

Goed bereikbaar

De ligging van UP Amsterdam Weesp is centraal tussen Amsterdam Zuid en het Gooi. Maak gebruik van het gratis parkeerterrein.

Beeld: Dennis Bouman

ZALEN (3)
Fairway
150
400
UPstairs
80
150
CLUPhuis
80
125
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • Groot evenemententerrein van 80.000 m2 met indoor- en outdoormogelijkheden
 • Gratis parkeerterrein
 • Prachtige locatie in het groen
 • Spiksplinternieuwe stretchtent voor 400 personen, exclusief buitenterras

Eigenschappen

 • Ligging
  Landelijk
 • Bereikbaarheid
  Nabij snelweg Eigen parkeergelegenheid
 • Faciliteiten
  Bar WIFI Ruimtes voor breakout sessies Catering Geluidsinstallatie Tuin Binnenruimte (Dak)Terras Airconditioning In-/outdooractiviteiten Buitenruimte Audio visuele middelen Gratis Parkeren Exclusiviteit mogelijk
 • Geschikt voor
  Vergadering Workshop Bedrijfsborrel Recepties Bedrijfsfeest Product launches Brainstormsessie Sportevenementen Congres Kick-off Outdoor (Sport) Activiteit Productpresentatie Relatie Evenement Training

Locatie UP Amsterdam Weesp