Xtra Xtra's

Unlimited Productions betrokken bij uniek bedrijfsdiner in Seoul, Zuid-Korea

Een event op het hoogste niveau

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Samen met Unlimited Productions kijken we terug op een recent high-end event in de Grandy Hyatt Seoul, waar een zakelijk diner werd omgetoverd tot een volledig meeslepende ervaring.

Een unieke beleving

Grand Hyatt Seoul in Zuid-Korea bruiste van opwinding toen de gasten arriveerden voor hun jaarlijkse bedrijfsdiner. Maar dit was geen gewoon diner; het was een zorgvuldig samengestelde ervaring die was ontworpen om het allerbeste van cultuur, technologie, eten en natuur te laten zien. Het thema van de avond was ‘Beyond Tomorrow’, waarin het idee werd verkend om manieren te vinden om technologie en natuur harmonieus te combineren om een betere toekomst te inspireren.

high-end event in de Grandy Hyatt Seoul - zakelijk diner - Unlimited Productions - beeld Tim van Etten

Highlights van high end experience

  • Een ingerichte registratie-, receptie- en eetruimte
  • 3-gangen diner en proeverijen
  • Live muzikale samenwerking die de Koreaanse cultuur belichtte
  • Cyr-Wheel optreden begeleid door een klassiek trio bestaande uit een cellist, bassist en violist
  • Kinetic motion performance die het verband tussen natuur en technologie aantoonde
  • Lokaal geproduceerde bloemstukken van kersenbloesems, orchideeën en bamboe
  • Special effects – kinetische lichten kwamen uit het midden van elke tafel, met koude rook die onder de bloemstukken vandaan kwam
high-end event in de Grandy Hyatt Seoul - zakelijk diner - Unlimited Productions - beeld Tim van Etten

Een monsterproductie

Maanden van planning en voorbereiding gingen aan het door MCI The Netherlands georganiseerde evenement vooraf, inclusief het zoeken naar locaties, risicobeoordeling, creatieve concepten en logistiek. Verschillende marktleiders werkten samen om het evenement ‘Beyond Tomorrow’ tot leven te brengen. Unlimited Productions verzorgde de technische productie, waaronder diensten om de optredens en presentaties van de avond soepel te laten verlopen.

Andere betrokken waren Live legends die verantwoordelijk was voor de inhoud van het lichtontwerp, Plugged Live Shows voor de show en SoFrank & Profac (samen met het lokale decorproductiebedrijf Kingsmen Agency) voor de aankleding. Tenslotte was Liselotte Oomen van The Live Expert verantwoordelijk voor showregie en AVM SF voor de special effects.

De nacht van

Deze diners zijn meer dan alleen een kans om creatieve concepten onder de aandacht te brengen. Ze zijn ook een gelegenheid voor bedrijfsleiders om met elkaar in contact te komen en te netwerken. De avond begon met een welkomstreceptie, waar gasten werden ontvangen met drankjes en hapjes en de kans kregen om gebruik te maken van de fotowand.

Het team vertrouwde de chef-koks van het Grand Hyatt Seoul de creatie van een menu toe met internationale smaken die traditie en innovatie perfect in evenwicht houden. De kamer was versierd met elegante bloemstukken die een eerbetoon waren aan de Koreaanse cultuur, met kersenbloesems, orchideeën en bamboe.

Terwijl gasten plaatsnamen voor het diner, werden ze getrakteerd op een fascinerend live muzikaal optreden, waarbij verschillende culturen samenvloeiden tot een verenigde en boeiende samenwerking. Het eerste optreden van de avond stond in het teken van het Cyr-Wheel. Deze acrobatische en artistieke prestatie belichaamde het concept van het vinden van balans in het leven door welvaart, gezondheid en zorg voor het milieu. De artiest werd begeleid door een klassiek live trio met een cellist, bassist en violist.

De tweede show van de avond was een kinetic motion-stuk, waarbij de hoofddanseres de natuur vertegenwoordigde en stroomde met de kinetische lichten die technologie vertegenwoordigden. Deze betoverende voorstelling illustreerde de waarden van innovatie, fysica en organische bewegingen en liet zien hoe zelfs de kleinste beweging een golvend effect kan creëren. Het samenspel tussen natuur en technologie was verbluffend en zette aan tot nadenken, waardoor gasten een gevoel van verwondering en opwinding kregen voor wat de toekomst zou kunnen brengen.

high-end event in de Grandy Hyatt Seoul - zakelijk diner - Unlimited Productions - beeld Tim van Etten

Het resultaat

Meer dan 170 aanwezigen genoten van een avond die hen buiten de grenzen van de verbeelding bracht en naar een wereld waar technologie en natuur in perfecte harmonie bestaan. De onvergetelijke nacht was te danken aan maandenlange zorgvuldige planning, creatief brainstormen en logistieke afstemming met verschillende partners.

Beeld: Tim van Etten